2012 retrospectiva

Mojito la Bierhaus Timisoara
Mojito la Bierhaus Timisoara

Zicea Andreea pe Facebook despre cum a fost anul 2012 pentru ea si pentru alte persoane si ma gandeam..eu nu stiu cum a fost pentru mine anul asta.
A trecut asa…fara sa am nimic demn de mentionat, cum era spre exemplu anul trecut ca am terminat masterul cu nota buna…
Chiar ce am facut anul asta? De scris pe blog, clar nu am scris, deci o retrospectiva a blogului nici nu are rost sa scriu, dar nu imi pare rau, adica nu neaparat, asta e, daca inspiratie nu e, why bother?
Ceva totusi am facut, am taiat doua lucuri de pe bucket list – sa beau mojito si sa vad Linkin Park live si am fost pentru prima data in Bucuresti. ^_^


Nu am fost la nimic anul asta sau daca am fost clar nu imi amintesc! A, gresesc am fost la Ceala prin primavara cu Dani si Adi. si la PRbeta 2012

Altceva? Planuri pentru 2013? hmm…2013, unde 13 e deobicei cifra cu noroc pentru mine (si 7..as in 2007 l-am cunoscut pe Seba )
Retrospectiva pentru carti (ca acolo am cu ce sa ma laud urmeaza candva, sper ca pana la sfarsitul anului).
Ciudat totusi ca anul asta o sa treaca asa si simt ca nu am facut nimic cu el, chiar daca am sarbatorit 25 de ani in mijlocul lui.
Voi cum stati cu realizarile? (a da, mi-am bifat cam toate din resolution pentru 2012, dar deobicei is tare modeste, so )

5 Replies to “2012 retrospectiva”

  1. Pai inseamna ca trebuie sa-ti propui chestii mai serioase pe anul ce vine. Gen schimbat job, escaladat Omu, facut baie in Atlantic .. chestii de-astea.

  2. Eu mă mulțumesc cu realizarea de anul ăsta… l-am cunoscut pe el în ianuarie, ne-am mutat împreună undeva pe la jumătatea lui mai și mai mult decât atât din august lucrăm împreună la aceeași companie, la același etaj și surpriză în același birou… deci a fost un an destul de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *