Nu, nu cumparam din alea…yeah sure

Daca ieri povesteam ce eficienta pot sa fiu cand sunt la cumparaturi singura, azi va zic ce groaznica sunt cand sunt eu cu mama…asa ca intre fete.

Am decis cu mama ca anul asta facem pomul albastru si argintiu(deobicei alegem o culoare si deobicei pomul e multicolor la sfarsitul operatiunii de impodobire, dar…) ca avem set dinala cu 100 de piese, numa bine, nu mai dam banii pe dinalea de pom.

Ajungem la Metro …aww mami, uite asta ce tare fain e! setul asta cu visiniu/movuliu e atat de fain (tot de 100 de piese)! Dar am zis ca il facem albastru/argintiu! stiu!, dar uite ce fain e! Da e fain, hai sa il luam si facem visiniu/mov ca nu am facut niciodata asa!

Bun! punem in cos. DA, dar acuma ne trebuie si varf de pom culoarea asta!..gasit varf de pom. DA beteala avem? aaa nu chiar… luam si beteala dinasta, lasa ca rosie avem, dar uite asta mov ce faina e…ok, luam si de aia.

Ah, dar nu luam si fontite pentru cadouri asa si pentru perdele? ba da, ar cam trebui si dinalea, …luat si dinalea.

Si ne distram noi ..degeaba aveam lista si am zis ca nu luam nimic decorativ…yeah sure. fete!

sectorul ala de la Metro de deco e pentru noi – prunci in magazinul de dulciuri lasati liberi 😀

si zambeam frumos cu tipul de la verficare cumparaturi si am uitat suportul de rufe la casa :)) l-am recuperat a doua zi, fara dileme tehnice

One Reply to “Nu, nu cumparam din alea…yeah sure”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *