Indie books

Nu ştiu dacă ştiţi exact termenul de indie books, dar e asemănător cu indie movies. Nu au o editura puternică în spate care sa le promoveze şi sa le plătescă marketing şi traduceri.
Am citit, în format electronic si in engleza, câteva în ultima vreme  –

Spy Hunt In Dixie – a fost mind blowing, nu am mai citit ceva sub forma asta, a fost un amestec de scrisori şi extrase din biografii toate în legătură cu un spion acuzat pe nedrept de o crimă, şi atât de interesant a unit autorul spre sfarşit povestea ca merita aplauze –  aminteşte de al doilea război mondial, dar şi de Napoleon, deci da e ceva cat’s cradle acolo. Asta o am de la autor via twitter(nice guy),  dar review e onest. I-am dat 5 stele pe goodreads / Amazon.

Getting Gabriel  – asta a fost tare tare amuzanta, e vorba de o tanti care are numai esecuri in viata amoroasa si decide ca prietenul cel mai bun al fratelui ei sa fie za one, care prieten se cam opune ca na e sora lui Michael si o stie de mica si e ca o sora, nu ca nu ar vrea si el sa fie cu ea, dar totusi e sora lui Michael. E amuzanta si scurta, mai rar am citit un roman in care fata e cea care incearca sa il convinga pe baiat ca e the one.

The House Near the River – time traveler FTW – am descoperit ca imi plac genul asta de romane si The House Near the River e chiar bine pusa la punct. Ok, daca eram Angie probabil ca o luam razna de la atata plimbat de colo colo :)) oricum a fost interesant cum a fost totul gandit si construit si chiar daca am citit reviews in care lumea protesta ca sfarsitul e cam aiurea, well in capul meu avea sens 🙂

Harbor Moon Summer Romance – asta a fost dezamagire crunta, e vorba de o fata de 16 ani care merge la camping(e ok povestea continua si la scoala dupa vacanta) cu parintii ei si acolo intalneste un anume Eric care e interesat de ea si care e “so hot, OMG so hot”. Deobicei boys o evita si e foarte intrigata cum Eric, cel mai hot boy ever e interesat de ea – Twilight ring ring? nu? ok – well Eric e Werewolf — aa nu e shape-shifter in wolf form, da sa nu il confundam cu werewolf! Pana si repliciile imi sunau a Twilight – si povestea, uber scurta, dar eu nu ma puteam abtine sa nu le compar. Am inteles ca e doar prequel ce am citit eu, si ok, are o baza, poate sa devina ceva misto, dar nu mi-a placut stilul de scris, parca e scrisa de o fata de 13 ani. Nimic artistic.

Recomand sa incercati sa cititi si Indie books, why not, is free (uneori) si gasiti good stuff.

4 Replies to “Indie books”

  1. Eu recunosc ca am prejudecati. Astept sa citeasca altii carti, sa citesc review-uri si pareri inainte de a investi timp intr-o carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *