M-am apucat de sport

Ca sa ne intelegem de la inceput –Β  singurul motiv pentru care va zic e ca sa ma motivati sa keep going πŸ˜€

La inceput de 2013 mi-am propus ca odata cu vremea buna o sa scot my fluffy #@$ la plimbare si cum si-a facut mila vremea de noi ..voila mi-am luat endomondo la pachet, ipod in urechi cu P.O.H.U.I playing (multumesc dAImon de introducere to that song) si la plimbare pe la 3 dimineata. Din categoria lucrurilor ce le poti face in Periam – sa te plimbi noaptea ca nu e urma de om…ok, de patrupede nu zic nimic, dar stiu pe unde sa nu merg ca sa le evit + pepper spray πŸ™‚ si asa ma plimb eu de miercuri saptamana trecuta cat pot de mult …nu prea mult, gen 45min- 1h

Evident ca nu vad nici o schimbare inca, doar ca per general ma simt mai bine, e ceva cu oxigenul si sportul care imi face bine.

Ieri am fost Rambo, am zis ca destul plimbat, sa incercam jogging .. yeah sure –Β  20 minute/2.2km later- de jogging+plimbare+un sprint si eramΒ  “MAMI unde esti” :)) nu stiu ce ma asteptam, serios acuma, nu e ca si cum de aprox 4 ani sufar de o lene crunta, ca nu o sa zic ca nu aveam timp sau alte scuze …good old times cand mergeam pe jos mult si zilnic si nu neaparat de buna voie. ( asta era like…acum 4 ani :)) )

Oh well, trebuie sa incep de undeva nu? Pe langa ca o sa ma simt mai bine, deja ma simt mai bine, nu mai sunt tot timpul obosita, sper sa si slabesc si sa look prettier πŸ˜€

5 Replies to “M-am apucat de sport”

  1. Motivatia oricum trebuie sa fie una interioara. Fa-ti un obicei din a face sport si nu renunta la el, iti va fi mai usor pe parcurs. Succes !

  2. Felicitari! Important e sa nu te lasi. Chiar daca se intampla sa sari peste o seara, sa nu te lasi de tot. Si eu am inceput sa merg la sala, iar dupa Pasti sunt foarte hotarata sa vad ce si cum cu yoga :)))

  3. Bravo, bravo! Si eu cu colega practicam cand avem timp mersul pe jos de la Padurea Verde in centru. Apuca-te si de mancat salate de legume si/sau fructe si o sa fie si mai fain! (Zise Oana in timp ce baga in ea salata de mere, portocale, banane si kiwi.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *