Reteta de saptamana asta – Iced coffee homemade

Am vazut postarea asta ieri seara si ca bautor de cafea ce sunt – am zis ca musai trebuie sa incerc, mai ales cand formularea (trebuie sa cititi) e asa de..get shit done!

Ce am facut eu? am luat ce am mai gasit prin borcanasul meu cafea, mai putin de 3/4 cana, dar oricum eu beau cafeaua liiiight, asa ca e ok, am pus aproximativ 3 si jumate cana de apa si la frigider.

iced coffee homemade
iced coffee homemade

De amestecat, am folosit un mini tel (minunatie de chestie metalica, pe care o folosesc la de toate –  de la sosuri, la lapte cu nutella si scortisoara sau vin fiert –  nu, nu vreti reteta de la nutella cu lapte, cel putin nu daca tineti la dieta voastra! oh…cat de delicios e amestec ala..sweet Jesus on a bicycle, must behave! )

revenind…deci – apa se pune cica incet, daca folositi tel e ok, nu trebuie chiar mega incet si cat am dormit a stat acoperit intr-un bol mai mare de plastic, acoperit, ca nu vreau sa miroasa sunca a cafea , totusi.

Ca sa strecor am folosit filtre de cafea care au cedat, si am renuntat, si asa cafeaua s-a lasat jos, asa ca am turnat incet si nu am zat in cafea…

am mai adaugat niste gheata si un “coffee cream” ca e mai fancy fatah! –  no sugar added!

that’s all folks! e asa de refreshing – merge cu this song

2 Replies to “Reteta de saptamana asta – Iced coffee homemade”

  1. Da ,asta e ceva aparte, putin neobisnuit dar e ceva ce as incerca oricand avand in vedere zilele fierbinti de vara ce le simtim.
    Mi-ai reamintit de o idee buna, mersi frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *