Am vazut postarea asta ieri seara si ca bautor de cafea ce sunt – am zis ca musai trebuie sa incerc, mai ales cand formularea (trebuie sa cititi) e asa de..get shit done!
Ce am facut eu? am luat ce am mai gasit prin borcanasul meu cafea, mai putin de 3/4 cana, dar oricum eu beau cafeaua liiiight, asa ca e ok, am pus aproximativ 3 si jumate cana de apa si la frigider.
De amestecat, am folosit un mini tel (minunatie de chestie metalica, pe care o folosesc la de toate – de la sosuri, la lapte cu nutella si scortisoara sau vin fiert – nu, nu vreti reteta de la nutella cu lapte, cel putin nu daca tineti la dieta voastra! oh…cat de delicios e amestec ala..sweet Jesus on a bicycle, must behave! )
revenind…deci – apa se pune cica incet, daca folositi tel e ok, nu trebuie chiar mega incet si cat am dormit a stat acoperit intr-un bol mai mare de plastic, acoperit, ca nu vreau sa miroasa sunca a cafea , totusi.
Ca sa strecor am folosit filtre de cafea care au cedat, si am renuntat, si asa cafeaua s-a lasat jos, asa ca am turnat incet si nu am zat in cafea…
am mai adaugat niste gheata si un “coffee cream” ca e mai fancy fatah! – no sugar added!
that’s all folks! e asa de refreshing – merge cu this song –
Asa beau si eu, numai ca eu adaug miere ca n-o pot bea amara nicicum.
Da ,asta e ceva aparte, putin neobisnuit dar e ceva ce as incerca oricand avand in vedere zilele fierbinti de vara ce le simtim.
Mi-ai reamintit de o idee buna, mersi frumos!