Publicitate

Cadou pentru mami

Ce bine ca mami nu imi citeste blogul.

 Vine ziua ei si tot se vaita ca nimeni nu ii trimite felicitari prin posta, old school, de colete nici nu mai zic, ce e aia? Ea tot trimite la neamuri, dar se pare ca inapoi nimeni nu se gandeste sa-i trimita, ci doar suna. Noroc ca mai comand eu una alta, ca altfel chiar ar fi cutia noastra postala folosita doar pe post de suport pentru facturi.

Ce m-am gandit eu de ziua ei? Ca stiu ca vrea  – un portofel “lady like”(acuma sa fim sinceri, ce femeie nu isi doreste un astfel de portofel de dama din piele? e uber cute)

Deci avem una bucata portofel, o cutie postala si o mami care s-ar super bucura daca ar primi de ziua ei ceva prin posta. Acuma problema e, cum o mituiesc pe tanti postarita sa aduca coletul? Ca, la cat e de mic Periamul, parca sa ma duc sa depun coletul la posta si sa astept sa vina aviz…chiar merge sa trimiti prin posta in aceasi mini localitate un colet?

Si mai vreau sa ii pun si felicitari, una de la mine, una de la tati, una de la big bro, si sa sun la neamuri sa puna si ele –  nu o sa se adune 50 si ceva(nu va zic cat), dar sa fie acolo cat mai multe…plina cutia de preferinta.

Ioi ce o sa se bucure cand o sa vada…si de  acest cadou deosebit, ca stiu ca o sa ii placa, dar si de felicitari 😀

Numai sa o prind pe tanti postarita si sa pun tara la cale cu ea sa aduca chiar de ziua ei coletul. Cred ca va fi cel mai minunat cadou pentru femei pe care garantat nu mai spera sa-l primeasca.

1 thought on “Cadou pentru mami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *