Dragon Ball Z – Battle of the Gods ( Lupta Zeilor)

Din inceputul filmului sunt introduse 2 noi personaje – Whis – un zeu al creatiei si Bills – un zeu al distrugerii. Rezumat, Bills vrea sa il capaceasca pe Goku, sau pe Vegeta, sau oricare Sayan care poate sa tina pasul la nivelul lui. Vrea o provocare, asa ca porneste in cautarea lor.

In seria originala asta ar fi durat 7 episoade, dar acesta e film, asa ca il gaseste in 3 minute. Intre timp, pe pamant Bulma isi sarbatoreste ziua si toti greii Z (mai putin Goku, care mare surpriza se antreneaza cu King Kai) sunt la petrecere. Si Shenron isi face aparitia la un momentdat. Mi-a placut in mod special sa ii revad pe toti aducandu-mi aminte de vremurile bune. Dar nu am ezitat sa ma gandesc ca totusi nenea director nu s-a chinuit sa introduca personajele si presupune ca toata lumea si bunica-sa stie cine e Krillin, Gohan si Vegeta. (eh bine poate bunica stie ce e Vegeta, dar nu se aplica acum).

Sunt unele scene extrem de amuzante, in special cu Vegeta. Filmul mi-a amintit ce imi placea initial la DragonBall Z. Umorul acela copilaresc care te lasa cu un zambet tamp pe fata. Un element ce nu apare in film e drama. Nu prea sunt momente dramatice, dar nici nu ar fi prins bine pentru ca filmul este un preludiu pentru noua serie care urmeaza.

Recomand filmul cu incredere la toti fanii DBZ. Pentru restul, recomand serialul DragonBall Z la toata lumea 🙂

Review scris de Mihai 🙂

5 Replies to “Dragon Ball Z – Battle of the Gods ( Lupta Zeilor)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *