Mi-e dor de scoala

Am cumparat un caiet de matematica cu un leu frumos desentat pe el ca si asa nu am destule caiete pentru liste, mi-am mai luat unul 🙂 dar asta il dau cadou dupa ce umplu ceva in el (100 de zile il tin la mine, il dau mai departe dupa, o sa va povestesc poate despre ce e vorba)

Ideea e ca acel caiet miroase — miroase a hartie, a scoala, a stilou care s-a uscat si nu mai merge,  stiti miroul ala din primele zile de scoala? (vorbesc de 1-12, nu facultate cand zic ca imi e dor de scoala, facultate mai pot sa fac, scoala nu) mirosul ala de dimineata de toamna, de flori, de agitatie, de sala de clasa proaspat vopsita, de haine noi…
Am si acuarelele pe masa si pe langa mirosul de caiet nou am si miros de acuarele…ah, ce fain era cand eram mici, cu ghiozdane noi(sau proaspat spalate), cu cel putin o piesa de imbracaminte noua…de care aveam grija de parca cine stie ce aur era. haha.

Nu sunt asa atrasa de miroul de carti, de aia citesc foarte bine de pe kindle de 3 ani, dar imi place mirosul de caiete si amintiriile pe care mi le trezeste.

Linie rosie la margine, data, “tema de casa”, ” ce am avut de invatat pentru azi?” …

Si diminetiile –  ce imi plac diminetiile — poate si pentru ca lucrez de noapte de 4 ani si dimineata o vad asa de rar…la mine nu e “I am not a morning person”, e “I am not an afternoon person”

3 Replies to “Mi-e dor de scoala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *