Povesti din taxi

Nu prea merg eu cu taxi. Ca nu am unde. Si deci nu prea am multe povesti despre taxi, dar am 2, 2 bune zic eu .hehe 🙂

Prima e de la festivalul berii din Timisoara, 2013, cand a cantat Goran Bregovic si a fost prima data cand mi-a fost frica cu taxi. Niciodata nu mi-am batut capul de taximetrist, ca s-ar putea intampla ceva, ca etc, m-am urcat, vreau acolo, poate ceva conversatie despre vreme si imi vedeam de treaba mea. Dar de data asta nenea era pus pe “bagat in seama prea mult” , si avea destul timp, ca am cerut din Lipovei (pentru cei din TM) pana la stadion, si cum Michelangelo e inchis si toate drumurile duceau la stadion, a ocolit o leaca…si aici problema, nu stiam pe unde m-a dus si ma tot lua cu papusa, ca ce tanara esti, (el credea ca am 15-16 ani), ca ce fac, de unde is, ma asteapta cineva la stadion(eu…daaaa, o gramada de prieteni, ma tot suna sa vin –  lalala) si sincer, mi-a fost frica ca nu stiam pe unde ma duce si era asa curios de viata mea. Dar a fost ok, pana la urma, m-am ingrijorat eu degeaba, ca a fost ok…

A doua poveste e cu taxi in Deva  – cum deobicei eu mai chat cu taximetrist, mai povestesc ei una alta de alte comenzi, de ce persoane au avut in masina, sau povestim despre retete – 😀 Dar inca nu am auzit nici un taximetrist sa se planga ca ce  –  nu a zis ” naspa” si “neprofitabila” –  dar asta s-a inteles, comanda e asta pe care o are acuma, adica aia ce am cerut cei din masina, ca putea sa ia ceva mult mai bun, ca numa consuma timp/benzina degeaba, ca putea sa ia o comanda mai lunga etc. Mie, ca si client, mi s-a parut de prost gust sa ni se planga noua de noi. Dar el a luat comanda, a venit mai exact ca a fost comandat via telefon, nu ne-am dus sa il “racolam” din statia de taxi…deci nu stiu de ce era nemultumit. No, nu a primit tip.

2 Replies to “Povesti din taxi”

  1. Si noi am avut un de-asta cu numarul 2… M-am abtinut sa ii pizduiesc, dar mi s-a parut extrem de penibil. Cu ce sunt eu de vina ca el a luat comanda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *