Recomandari

Recomandari de reviste?

Mi-am dat seama aseara, pe cand nu puteam sa adorm, ok era 5 dimineata, nu seara, dar te mai uiti? So mi-am dat seama ca de aproape un an..aproximativ, da aproximativ, ok, fie..da un an..cred ca totusi in Mai am mai cumparat un Avantaje ratacit, doar ca sa imi reamintesc de ce am renuntat la revista aia.

Povestea mea cu revistele e cam asa…prin liceu aveam abonament la Cool Girl –  hei nu aruncati cu pietre, pentru liceu si pentru mintea mea atunci era chiar ok, plus avea, avea nu? si postere. Am renuntat la Cool Girl cand am crescut din publicul lor tinta.

Dupa am ajuns la facultate/ camin si am descoperit Joy si Look, din cate imi amintesc mi-am facut abonament la Joy si Look cumparam cand imi aminteam, dar imi placea ca aflam de ce se poarta, machiaj, coafura, ceva barfe si poze faine 🙂 really, chiar imi placeau astea 2.

Si am continuat cu ele pana pe la master cand Joy a devenit repetitiva, stii cum e, daca timp de cativa ani ai abonament la ei si le citesti fiecare numar, e enervant sa citesti aceleasi articole 🙁 Look a disparut cu timpul…pacat, imi placea, era ca o enciclopedie cu ce e nou in materie de fashion si friends. Fara barfe si articole lungi si degeaba.

Tot prin perioada masterului am descoperit Avantaje si Secretele Bucatariei, la Secretele Bucatariei mi-am facut abonament, la Avantaje nu, pentru ca..imi placeau cadourile. Well, intre timp am renuntat la Secretele Bucatariei ca mi-am dat seama dupa 2 ani de abonament ca nu am incercat nici o reteta de acolo 🙁 si am ramas cu Avantaje – pe care o adoram…

O adoram pana cand au inceput sa scoata din pag cu sfaturi, fashion si diete/retete si sa puna tot mai multe articole lungi si interminabile despre “femei ca tine”, adica tante cu 4 prunci, manager, director de ONG si care are si timp liber – deci total “ne-ca mine”…sau cum sa cresti struti, sau …oricum…nu mai erau lucrurile care imi placeau…mai ca ma simt trista ca scriu asta si am renuntat la draga mea revista…zici ca era o prietena care s-a schimbat 🙂 oh well..aberez..

Si cum ziceam, azi-noapteish …mi-am dat seama ca nu mai stiu nimic…produse noi? fashion? tehnologie? make-up? ce e nou? ca la tv nu ma uit, bloguri din aceste categ nu urmaresc(ca imi placea sa stau in pat si sa rasfoiesc)…si singura revista de “dinastea” era revista de la Avon 🙂 so yeah…

After some google – am descoperit cica Cosmopolitan si InStyle ca fiind ce caut eu, well InStyle am mai luat, rar, pentru cadouri, si nu eram in targetul lor, clar nu eram…si Cosmopolitan…nu stiu…

So azi am fost la magazin la cumparaturi si cu astea am venit acasa…Unica(ca zicea nenea, care ma cunoaste, ca s-ar putea sa imi placa si ca numai ce a venit, e fresh ) si Cosmo…ca na..sa vad.  –  nici nu stiam ca Garnier are some creme fancy noi…si am doua mostre diferite sa incer ^_^, din pacate nici una pt ten gras, dar e ceva.

Voi ce imi recomandati? Pe langa astea?

3 thoughts on “Recomandari de reviste?

    1. Mai ales ultima e perfect recomandata unei gagici. M-ai demolat mei.

      Ontopic: englejii au reviste de fotografie interesante, nush cat te tenteaza sa le citesti sau cumperi. Idem, probabil si romanii au. Revista Sunete pare ok’ish pentru muzica, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *