Papagalul mi-a mancat tema de casa

Daca tot va ziceam acum cateva zile de scoala, sa va povestesc si de coco ricky whiskey (sincer cred ca nici el nu stia cum il cheama, dar stia sa zica “coco pusi pusi” –  trecem peste cat mi-a luat sa imi invat perusul sa vorbeasca, dar..am reusit – si dupa a zburat pe geam 😐 )

Sa revenim, prin clasele 5-8, cand nu era enervant sa am o pasare care sa ma trezeasca de cum rasarea soarele, am avut un perus    mic si verde si adorabil. Bine si eu aveam timp de el sa il dresez, mergea la mine pe umar prin casa(ma simtam ca un pirat), statea cu mine la birou cand imi faceam temele, statea pe marginea la cana mea de lapte, era foarte prietenos –  cu mine 🙂 nu mai stiu sigur, dar cred ca si venea la mine daca il chemam si era, desigur, liber. Era invatat sa fie liber prin camera, ca era destul de dresat.

Si – ce ii placea cel mai mult era    sa imi atace stiloul, pixul, creionul, pensula – avea o placere mare sa sara sa le muste cand scriam …de multe ori, la desen aveam labute pe hartie cum se baga prin acuarela.

Sau, alta placere era sa imi roada coltul la caiete si asa aveam, pe bune, scuza –  papagalul mi-a mancat tema de casa – no jokes, toate caietele erau ciopartite de ciocul lui 😀

Ok, I admit it, imi e dor de coco, dar sa imi iau un altul acuma, nu prea merge, ca nu mai ma trezesc de dimineata.

A! am uitat sa zic, era mare fan Enrique Iglesias –  ce mai canta cand canta Enrique – cat il tineau plamanii lui mici triluia pe ritm 🙂

(also era show cu baia lui si taiatul ghearelor)

One Reply to “Papagalul mi-a mancat tema de casa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *