Noiembire, luni…

Eh e noiembrie deja si evident ca ma gandesc (pe langa cand a trecut timpul si ce cadouri sa iau de craciun) la ce am facut anul asta. Da stiu, ar trebui sa ma gandesc la asta in decembrie, dar nu ma pot abtine. Si cand ma gandesc la lista mea ma ia durerea de cap, ca nu am facut prea multe de acolo – evident ca aveam in plan, ca 90% din fetele de pe glob, sa slabesc..yeah, well am slabit 7 sau 8kg, dar s-au intors 2-3 inapoi, cu toate ca, mi se zice ca arat mult mai tonifiata si blugi mei preferati cam atarna pe mine(dar aia poate sa tina si de “uzura”), dar eu tot sunt dezamagita de mine ca nu am reusit sa ajung unde am vrut. Am renuntat la jogging din cauza cainiilor lasati liberi noaptea, la mersul cu bicicleta ca nu prea puteam sa ma tin de programul meu fiindca era foarte foarte cald si am ramas la plimbari de >30 minute. E ceva, dar nu destul.

De citit, planuiam sa citesc 30 de carti si se pare cam am citit pana acuma doar 16. Apai, nici cum nu o sa reusesc in 2 luni sa citesc 14, nici o sansa.

Vruiam sa imi pastrez jobul, eh aici e cu 2 taisuri, ca teoretic lucrez la aceasi companie, dar pe alt post vs ce am lucrat timp de 4 ani si chiar daca initial simteam ca OMG nu e bine, i am lost, nu stiu sa fac altceva etc…m-am adaptat si considerand ce e acuma la vechiul departament, a fost o decizie buna sa schimb, dar tot sunt putin debusolata.

Vruiam sa ma mut, sa nu mai stau cu parintii, sa fiu independenta (de fapt sa pot sa spal vasele cand vreau eu si sa lenevesc prin casa imbracata cum vreau eu)…nu s-a intamplat.

2013 trebuia sa fie anul meu. De ce zic asta? pentru ca 13 e cifra mea norocoasa…acuma nu zic ca nu s-au intamplat si lucruri bune anul asta, oh, da, si inca cate, dar nu din lista mea de things to do in 2013, la alea am failed miserably, cum s-ar zice.

Oh well, urmeaza si postarea cu lucrurile bune de anul asta.

One Reply to “Noiembire, luni…”

  1. stii cum se zice? life is what happens when you’re making plans :)))
    nici eu nu am facut nici jumate din ce mi-am propus pentru 2013, dar am avut un an genial pe care nu l-as schimba pentru nimic pe lume 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *