Cum te desparti de biroul din clasa a V-a

Cu greu, sincer.

De ceva mai mult timp tot vreau sa imi schimb biroul cel vechi pentru ca era mic, nu incapeau multe pe el(si aici ma refer la masa de lucru, nu la sertare si usite si rafturi si etc) decat laptopul si …si cam atata. Ok, un pahar cu pixuri si un caiet sprijinit vertical de perete, trebuia sa imping laptop pana in capat ca sa pot sa scriu pe caiet. Cam micut, dar pe vremea cand era utiliazat pentru teme de casa sau scris licenta, a fost prefect.

Dar za new job a cerut mai mult spatiu si un monitor suplimentar care nu incapea nici cum il puneam, daca puneam monitor tineam laptop in brate, plus nu se vedea tot monitorul de lampaish montata sus pe birou (era dinala full perete cu dulapuri de el tinute)

De ce a durat mult sa il schimb? pai ca nu gaseam birou, bine, e adevarat ca am fost doar intr-un magazin de mobila din Sannicolau Mare si cand am vazut ce preturi au la birouri m-am foarte descurajat ca I will neever(sau soon) buy unu in L si mi-am pus ideea in cap ca trebuie sa imi fac fie la comanda, fie sa economisesc, dar tot apareau altele –  nunta, etc care sa strice planurile de economisire.

Norocul face vizita mea la Deva si plimbarea random in jysk, care jysk, tzuca-l mama, avea si birouri si reducere. 200lei mai exact a costat al meu birou. Ok, nu e in L, e simplu, si o sa mai iau unul soon, dar am 2 monitoare yuhu.

Si acuma incepea tragedia cu lacrimi si nervi, unde imi pun toate prostiile adunate de-a lungul unui deceniu si ceva? Ca deh, va dati seama ca am montat rafturi pe perete, dar nu am cutiute dinalea frumoase de rafie, am omis sa zic de ele cand am zis de birou. Ups.

Cateva ore si praf mai tarziu, am pus ZaBooks si restul creioanelor si pensulelor si etc pe rafturi. Evident ca nu stiu nimic unde e…stateam si ma uitam unde mi-am pus portofelul sau banda adeziva. Gasit portofel, inca nu stiu unde e banda.

Dar ma invat cu ele. Si inca mai am de pus una alta, dar azi, (ieri cand imi puneam za stuff pe rafturi, ziceam ca a fost o idee foarte proasta ca am schimbat biroul) ..azi in schimb, cand e pus totul cat de cat..eh – ia uite cat de frumos e…loc de improvizare si de personalizare.

I will feel like home in timp

One Reply to “Cum te desparti de biroul din clasa a V-a”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *