Publicitate

Online Secret Santa si o revista de Craciun

Imi amintesc ca prima data cand am participat la un Secret Santa a fost acum 2-3 ani, da,Coperta a trebuit sa ajung pe la 24 de ani ca sa vad ce e aiaΒ  Secret Santa. A fost tare distractiv, a fost in cadrul unei activitati de team building si, ioi, tare mi-a placut.Β  Bonus, am primit o esarfa exact cum imi plac mie –Β  mov si maaare. Oh, acuma imi vin amintiri in cap si seara de bowling de dupa Secret Santa cu colegii de lucru.

Apoi am mai participat la Secret Santa online, ceva site, al carui nume nu il mai stiu, de handmade stuff Β si la best Secret Santa ever (so far), cel cu blogosfera din Timisoara, unde am primit cadou o cana cu adizzy desenat pe ea si s-a dansat si party all night. Faine vremuri.

Anul asta, dragii de la iLUX, m-au implicat in Online Secret Santa , o activitate rezultata in urma infuziei cu mult spirit craciunesc, si a trebuit sa aleg un cadou (a fost greu, ca multe idei frumoase au avut, uitati numai ce au pe site) pentru un alt participant. Tin sa mentionez ca la baza/motivatia Online Secret Santa sta revista Alegria, revista plina de idei si atmosfera de Craciun facuta de iLUX impreuna cu..impreuna cu noi πŸ™‚ Link aici –Β  – si la pagina 29 apar si eu cu o decoratiune handmade de craciun, mai exact cu lamaie si portocala uscata πŸ™‚

stackers_set_3_mini_casete_summer_sky_1Ce am ales pentru bloggerita care mi-a fost “incredintata”? Eh, o caseta de bijuterii πŸ˜€ carei fete nu i-ar place una? si mai ales, daca acelei fete ii place la mare si ii place vara cum sa nu aleg ceva care se numeste Summer Sky si care sigur o sa ii fie utila ca stiu ca ii plac si accesorile (am facut ceva Facebook stalking, recunosc )

Abia astept sa vad daca o sa ii placa, ah, am adevarate emotii πŸ˜€ si desigur, abia astept sa vad ce imi aduce mie Mos Nicolae πŸ˜€ o sa va povestesc atunci.

Pana una alta, sa cititi revista si sa luati o cana plina de Spiritul Craciunului old school si sa decorati casa cu lucrusoare handmade, facute de voi.

2 thoughts on “Online Secret Santa si o revista de Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *