Recomandari

Târgul de Crăciun de la Deva

E magic! Nu, serios acum, chiar e fain! Nu cred ca am mai văzut atâtea beculeţe ever, sorry Timişoara, dar Deva wins.

In Periam, spre exemplu, nici nu au pus inca beculeţele, cam dezamăgitor, cică vor sa facă economie la curent, dar com on, toate mini satele din zona au măcar o ghirlandă, numai Periamul nu.
Poate au pus după ce am plecat eu, aka luni.

Legat de târgul de la Deva, pe lângă beculeţe si brazi si beculeţe si brazi si Mos Crăciun si colinde si frig si căsuţele din târg erau faine si fain aşezate. E prima data pentru mine iarnă la Deva si sunt uşor de impresionat, mai ales de beculeţe.
Ce am văzut aici si pana acum pe nici unde a fost, ca, pe lângă veşnicul vin fiert ( care nu l-am probat ca na, trebuia sa merg la lucru după si eu in combinaţie cu alcoolul sunt knock out somn) am văzut ceai – diferite arome, ciocolată caldă, cafea cu scorţişoară, hot punch, prăjitură de casa care arată a de casa etc. A si mulţi jandarmi pentru ordine si disciplină. Interesantă oferta.

Ce am testat noi a fost vată pe băţ, ca musai trebuia, nu am mâncat anul asta, gogoşi cu toate aromele care au fost best gogoşi ever! Maine mergem iar sa ne luăm gogoşi…si şerveţele umede ca ne trebuie dupa.

Poate mi-a plăcut asa mult ca aveam timp si nu trebuia sa ma grăbesc la tren…ci doar sa merg la el acasă si sa enjoy the loot in timp ce scriu pe telefon postarea asta.
Voi, aţi fost la vre-un târg?

3 thoughts on “Târgul de Crăciun de la Deva

  1. Eu nu ajung la niciunul din afara orasului. Pune si tu niste poze cu targul, cu atata sa ma ales si eu. In Timisoara e lame, ca intotdeauna.
    Si mi-e pofta de gogosi acum. Si de cafea cu scortisoara. 🙂

  2. La Timisoara este JALNIC ….si nu ai de ce sa scri sorry , asta este adevarul….acelasi Mos jerpelit , luminite de toata jena si bradul ala chel…vai steaua lui , de toata rusinea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *