2013 in a nutshell

Inspirata de articolul lui Makavelis am zis ca e timpul sa scriu si eu postarea mea de 2013  – amanata bine, asa de bine ca e deja 2014 🙂 (sa facem leapsa din postarea lui muahaha )

 • pentru mine melodia anului a fost Hurts – Miracle – cred ca am dat play de peste 200 de ori si descrie tare bine anul meu
 • filmul anului? hmm, chiar daca sunt fan Loki si ar trebui sa zic Thor 2, o sa merg pe ideea lui Makavelis si o sa aleg un film care a starnit ceva in mine –  Captain Phillips – pe langa prestatia formidabila (da serios formidabila) a lui Tom Hanks si povestea e impresionanta ..si reala (eu care nu eram fan filme inspirate din realitate)
 • cel mai bun serial – nu prea m-am uitat la seriale, deci nu am ce sa zic aici – nu am avut nici un serial care sa ma tina lipita de ecran ore in sir cum se intampla prin 2012. M-am plictisit de toate –  fie Supernatural, True Blood sau mai stiu eu ce. Nu sunt la zi cu nici unu din cele care deobicei le urmaream. Sa fiu sincera, am pierdut cam 1-2 sezoane din fiecare – not even sorry. M-am uitat in schimb la Sex and the City…again, la tot.
 • am citit doar 20 de carti, chiar daca planificasem 30, eh..si 20 e bine, cred. “Problema” e ca am citit literatura usoara, young-adult books, fantasy, dinastea moderne cu vampirei…nimic cu valoare literara, cum s-ar zice, ma gandesc daca sa ma simt prost din cauza asta, sau, faptul ca mi-au placut si m-au relaxat si enervat pe alocuri conteaza mai mult? Also am citit foarte multe indie books, adica gratuite pe amazon, ca deh Kindle.
 • cartea anului – ? nici una din cele citite in 2013 nu merita mentionata …toate au fost okish, dar nu epice
 • am descoperit spre final de an jocuri, dar nu m-am si jucat prea mult – am incercat Darksiders 1 si 2, DragonAge, Aion, Torchlight 2 si doar cu Torchlight 2 am ramas…acuma am pus Skyrim, dar se pare ca i7 i7, dar tot trebuie placa video mai buna, oh well..sau macar una bucata cooler extern si low details. Maine o sa pun ..azi nu am chef.
 • M-am jucat mult Heroes3 … #tower FTW ^_^
 • cel mai bun articol la mine nu prea se aplica pentru ca nu am scris pe blog in 2013.
 • in schimb am calatorit in 2013 –  am fost in locuri in care nu am mai fost si nici nu credeam ca o sa ajung si asta multumita lui my sun and stars
 • am trecut dintr-o despartire – dupa 6 ani -> intr-o noua relatie si sunt fericita.
 • also –  am schimbat jobul – de la o companie la alta, acelasi orar, dar cu totul altceva si imi place. Nu a fost o schimbare dorita de mine, dar acuma, dupa 4 luni de cand cu noul job – pot zice ca imi place ce fac si imi plac cei cu care lucrez.

Cam asta e cred in mare anul meu 2013 – “planul”, care nu e chiar plan, pentru 2014 ..urmeaza si el 🙂 suntem inca in “concediu”

La multi ani 2014! Sa fiti sanatosi.

2 Replies to “2013 in a nutshell”

 1. Sunt sigură că 2014 va fi un an şi mai bun. După câte văd, 2013 a fost un an al schimbărilor şi după schimbare urmează evoluţie, nu?

  În altă ordine de idei, articolul acesta m-a făcut să realizez că ar trebui să văd mai multe filme în 2014. În afară de Before Midnight, nu prea am văzut nimic remarcabil şi nici melodii noi nu am prea ascultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *