Publicitate

Meet the vloggers

Voi stiati ca avem vloggers romani? (vlogger – versiunea youtube a unui blogger cu v de la video). Da, incerc sa scriu postarea asta de 2 zile, dar m-am pus sa ma uit la vloggers pe youtube haha.

Deci la Timisoara are loc maine si poimaine un eveniment fain si creativ – cei mai faimosi vloggers – conform youtube – vin la Timisoara sa povesteasca una alta despre ce fac ei.

Programul e cam asa –

Ziua 1:
Discuții , prezentări, sesiuni întrebări+răspunsuri despre video-blogging, social media, film making, creativitate. Vloggerii vor povesti ce înseamnă pentru ei un video blog, cum au pornit ei în această călătorie a video blogginului, relația dintre social media și film making.

Ziua 2:
Traininguri, workshopuri, ateliere.
Plenara de inchidere.

Pretul e – Participarea la eveniment:
30 RON/zi
50 RON/ambele zile

Invitati sunt –
Vloggeri:
Mihai Zmenta
Bianca Adam(Tequila1428)
Tudi Popa
10 Lucruri (Ionut, Andrei, Vali)
Rezumatul Zilei (Vali)

Traineri:
Eduard Schneider
Vlad Fiscutean
Florin Iepan
Octavian Mot
Daniela Nedovescu
Ionut Trandafir

Link spre eveniment
“iMAT YD – Intuitive Methods And Techniques for Youth Development” impreuna cu Youth Creativity Timisoara si StartUp Hub TImisoara, au placerea de a te invita sa iei parte la Conferinta “MEET THE VLOGGERS – Film Making for Social Media”.

Eu as zice, daca sunteti in Timisoara si va pasioneaza domeniul, sau stati prea mult pe youtube, sa mergeti pe acolo.

4 thoughts on “Meet the vloggers

  1. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar s-a intamplat sa fiu in zona in ziua evenimentului (nu la eveniment in sine, ci cu un etaj mai jos) si media de varsta era undeva pe la 16-17 ani.

    1. am vazut si eu poze de la eveniment si da, cam aia era media de varsta, pai si the vloggers de la eveniment cu acea grupa de varsta se ocupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *