Publicitate

Incepe campionatul de fotbal robotic

Cum ce campionat? Ok, fie, sa explic,  deci campionatul de fotbal robotic –  you know, roboteti care joaca fotbal pentru tine si tu faci pe antrenorul pentru ei ( sa speram ca ceva mai bine si mai legal ca altii de prin fotbalul romanesc).

Bun, ca nu am descris  eu bine – In 19 martie incepe la Universitatea Politehnica din Bucuresti (keep dreaming Timisoara) campionatul mai sus mentionat, campionat la care, din cate inteleg eu, orice pasionat de IT, detinator de laptop si cu ceva knowledge de C++ si Python ( nu eu) si desigur fotbal, poate sa participe…GRATUIT. Desigur, ar fi mai easy sa fiti din Bucuresti ca tine 3 luni, in 23 mai e finala – as in “cupa” si trebuie sa fie – elev, student sau masterand pasionat de programare si robotica.

Pe langa toate cele distractive, va alegeti cu 12 workshopuri, 6 sesiuni de coaching si o diploma. Also cu un CV mai frumos ^_^ bonus points la angajare.

Aaa, am mentionat ca se dau si premii? De la Asus (in caz ca nu stiati, eu iubesc Asus, de pe Asus scriu si acuma) –

5 tablete ASUS Fonepad 7 (ME175CG), 5 Routere wireless ASUS WL-330N3G si 5 seturi de casti ASUS In-Ear HS-101 Black

Arata bine pana aici. Ca sa nu umplu totusi blogul cu multa multa informatie – lista cu linkuri

–         http://fotbalrobotic.ro/
–         https://www.facebook.com/inventeazaro
–         http://inventeaza.ro/
–         ejobs.ro/user/locuri-de-munca/antrenor-fotbal-robotic

The small print –

Campionatul de fotbal robotic este un proiect initiat de inventeaza.ro.

Co-organizatori: eeStec si Universitatea Politehnica Bucuresti
Sponsori VIP: UPC, ASUS
Sponsori GOLD LUXOFT, Bitdefender
Sponsori SILVER MISYS, OKAPI, ioteo
Partener institutional: UNESCO
Parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *