Pasul 2 in organizare – seriale

Cumva de la trei sute nouazaci si cinci virgula 6 (…) de seriale la care ma uitam am ajuns doar la cateva, cateva care eram up to date pana acuma, dar m-am facut lenesa pana sa scriu postarea asta.

Oricum, daca am ramas in urma, doar cu 1-2 episoade am ramas (ok, poate 3), si asta pentru ca au luat ei pauza si eu am uitat sa verific daca au revenit. De folosit, ca sa tin evidenta, folosesc trakt.tv, ca e free, ca e cute, ca e util, ca are si aplicatie pentru android sau iphone 🙂

Also, la majoritatea, ma uit, streaming, pe tubeplus.

Deci confrom trakt ma uit la mai multe seriale decat credeam – hihi cat timp din viata mea dat pe entertainment.

  • Supernatural  – Za best of za best – e tot ce zic – poza de sus ar trebui sa explice bine cum si de ce si cat imi place. La un moment dat aveam un pinboard pe Pinterest special pentru Supernatural, acuma le-am cam curatat si cele mai faine le-am mutat in board asta . Enjoy. I love supernatural stuff and Supernatural serial.
  • Castle – proaspat inceput, am ajuns la sezonul 2, episodul 5, mai am cica 109 episoade/ore ca sa fiu up to date cu el. Este timp, nici o graba. Imi place ca are umor, o GRAMADA de referinte la alte filme/seriale (Firefly spre exemplu) si e “serial politist”, dar cu o urma mai unica. Dar, in general, e a no brainier, lots of fun tip de serial.
  • Criminal Minds – chiar trebuie sa zic de ce? Da, am o pasiune pentru “seriale politiste”, recunosc, si asta are ceva umor, dar si crime mai serioase si mai “intunecate”. Asta sunt 98%, adica trebuie sa vad 3 epidoade ca sa fiu la curent.
  • Extreme Weight Loss cu Chris Powell, dar doar episoadele cu femei, de ce? pentru ca pot simpatiza cu situatia mai bine, decat daca vad barbati incercand sa slabeasca. La asta ma uit pe youtube si ma uit la epidoade random. Cica 41% am vazut pana acuma si inca ruleaza.
  • Agents of S.H.I.E.L.D –  pentru ca Phil Coulson si cam atata, serialul avea multe minusuri la inceput, dar si-a revenit intre timp, si sper sa nu fie anulat ca e nice Marvel thing + Joss Whedon. Progres – 86%, trebuie sa vad 2 epidoade.
  • Suits – 95% si trebuie sa vad 2 episoade. Harvey Specter mi se pare, momentan, cel mai tare personaj din lumea serialelor. No, really, nu m-am uitat la Mad Man, dar Harvey are ceva magnetic, pacat ca, din cate am inteles, actorul e mai simplu, modest, lipsit de spark, comparativ cu Harvey. Dar na, a girl can dream! A, si costumele lui, Jesus of english cut si Tom Ford. A, si melodia asta

Evident ca de-a lungul timpului m-am mai uitat la tot felul, CSI NY fiind my all time favorit, am plans cand s-a terminat, dinalea, ok am plans ca a fost emotional finalul, nu neaparart ca vai ce o sa fac cu viata mea ca nu mai e, am terminat Sex and the city, eu stiu – Buffy, Gossip Girl etc. Am incercat White Collar, Fringe, Arrow, House MD, The Vampire Diaries ( a fost fain candva), Grey’s Anatomy, True Blood(aici tre sa vad ultimul sezon doar), The Tudors, The Borgias, Doctor Who si mai stiu eu ce si nu imi amintesc. Unele m-am plictisit pe la sezonul al doilea, altele, nu stiu, doar ca mi-am pierdut interesul, mi se pareau poate repetitive (House, Grey’s Anatomy) sau mai stiu eu ce alte motive.

Ok, am scris si asa prea mult. Destul pe azi. Multumesc daca ati citit tot ^_^

4 Replies to “Pasul 2 in organizare – seriale”

  1. Iţi recomand şi Perception TNT, e absolut genial (unii de la FBI colaborează cu un profesor psihiatru care îşi dă seama într-un mod inedit cine e criminalul). 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *