Promovare tipic romaneasca

Ma plang si eu putin de rivalitatea Kaufland vs real/Auchan din Deva. Nu neaparat de magazine in sine, in Kaufland din Deva nici nu am intrat, ca e cam prost plasat ca sa ajung eu la el si masina nu am si decat sa merg pe jos pana acolo, prefer autobuz care ma lasa in fata la real/Auchan, for free.

De ce zic promovare tipic romaneasca? Pai, real-ul din Deva s-a inchis pentru cateva zile, zile in care au muncit sa deschida Auchan, dar cred ca a fost inchis 10 zile, nu mai mult, oricum nu s-a inchis, as in disparut de pe fata pamantului, e un crater acolo etc. Ci doar au schimbat sigla si produsele si etc. Tehnic s-a inchis real, practic s-a deschis Auchan in loc in doar 10 zile.

In alea 10 zile, Deva a fost impanzita cu pliante de la Kaufland cu un text gen ” se inchide un magazin, noi ramanem aici pentru voi” nu mai stiu exact text, dar asta era mesaj, real moare, no mas, nada si noi suntem aici. Sau inainte de a se deschide Auchan, am inteles ca a avut Kaufland noaptea nustiu ce cumparaturi, toata noaptea si promotii “epice”, doar doar nu mai merge maine nimeni la deschiderea Auchan (suuuuuuuure).

Pe de-o parte aveau dreptate, s-a inchis real, ei au ramas, mesajul e corect, dar nu mi se pare “etic”, induce in eroare, hei, Auchan se deschide, real a schimbat doar sigla, cauta alta metoda de promovare, nu asa – sa moara capra vecinului style.

Sunt eu poate mai oldschool, dar nu imi plac dinastea, so, draga Kaufland Romania, pe mine nu ma prinzi de curand la tine, ca nu imi place cum promovati ce aveti.

De Profi deschis la Hotel Deva la parter nu va zic. Marea deschidere in data x – in data x ne pare rau, revenim, am uitat niste autorizatii. Oare cati au fost dati afara acolo, din management, pentru magaria asta?

3 Replies to “Promovare tipic romaneasca”

  1. Si la noi au avut reduceri , dar mie una nu mi s-au parut chiar asa spectaculoase. Dar au fost in noaptea dinnaintea deschiderii noului Auchan de pe Aradului. Si nu in toate magazinele Kaufland, ci doar in cele 2 din apropierea noului Auchan.

    Eu merg la cumparaturi si colo si colo, ca fiecare are ceva ce-i lipseste celuilalt :).

    1. eu momentan sunt indragostita de Lidl, asa multe produse si marci de care nu am auzit vreodata si vor sa fie incercate ^_^

      1. Si mie imi place Lidl, dar din pacate nu poti face cumparaturi serioase la ei, ca oferta lor e destul de limitata, bazata pe marcile proprii. Pentru mine e misto pentru cumparaturile zilnice si alea de fructe, cele mari le fac la Auchan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *