Publicitate

Cazare in Maramures de Paste

complex_66Peste cateva zile ne vom bucura de sarbatoarea Invierii Domnului si sunt foarte multe persoane care doresc sa se relaxeze si sa simta, cu adevarat, ca este o zi libera, bucurandu-se, totodata, de preparate traditionale, de mese festive si de unele activitati pe care le face toata lumea in aceste zile. De exemplu, sa mearga la biserica la Inviere si la slujbele din timpul zilei, sa astepte udatori sau alte activitati.

 

Cum? Nu stiti ce sunt udatorii? Atunci chiar trebuie sa va grabiti sa va rezervati o cazare in Maramures de Paste pentru ca aici sigur veti afla ce sunt udatorii si ce scop au ei in a doua zi de Paste. Pe langa asta, veti vedea traditii romanesti, mai exact Maramuresene, la ele acasa, asa  cum se intamplu odinioara, majoritatea dintre ele nealterate. Acestea fac sarbatorile si mai interesante si mai frumoase. Relaxarea are si un efect secundar de care va veti aminti pentru mult timp. Veti povesti prietenilor tot ce vi se va intampla in Maramures, iar cu urmatoarea venire nu veti scapa de ei. Va trebui sa ii duceti si pe ei.

 

Stiu ca nu va puteti hotari unde sa va cazati atunci cand ajungeti in Maramures. Toata lumea are ceva atactiv, toate pensiunile promit experiente inedite, insa numai unul este Complexul Lostrita. Pentru cazare, in complex este hotelul de 3 stele, cu 50 de locuri de cazare, in conditii excelente. Fiecare rezervare are inclus micul dejun in pretul cazarii. Este o placere sa te bucuri de preparate excelente in restaurantul complexului sau pe terasa de langa bazinele cu pastravi.

 

Asadar, se intelege ca, a treia componenta a complexului este pastravaria. Tocmai de aceea, restaurantul s-a specializat in preparate exceptionale din pastrav, de care puteti sa va bucurati in orice moment al sederii. Cu toate acestea, de Paste, complexul a organizat mese traditionale de Paste, din care nu vor lipsi preparatele din pastrav. De asemenea, la complex se pot achizitiona pastravi vii.

 

Complex Lostrita

Cazare Maramures la standarde inalte

str.Blidari, nr. 13 B Blidari, 430002, Maramures, RO

Telefon: 0262 270 216 0744-426192 0743-690771

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *