EECC sau the King of Hell himself

De comic con-ul de la Bucuresti am mai scris 🙂 Dar daca pana acuma era iei comic con, merg sa vad cum e, ca intotdeauna am vrut sa merg la SDCC (cunoscut si ca best comic con pe planeta – San Diego Comic Con), ideea de vreau sa fac parte si eu din ceva fain, dintr-o comunitate colorata, ca doar si asa sunt anime, games si seriale/filme addict, de ce sa nu particip la un eveniment dedicat intereselor mele?

DAR!! Sebastian Roche nu mai poate sa vina. Recunosc, ca na mi-a placut de el destul de mult in rolul de tata Mikael sau rolul din Supernatural, cel de Baltazar, chiar daca nu am fost deloc incantata de modul in care a murit, gen, chiar nu era nevoie sa il omoare Castiel, mai ales ca erau si prieteni si l-a ajutat Baltazar in lupta cu archangels  (in caz ca aveti dubii ca sunt destul de fan Supernatural). Dar nu mai poate sa vina, ca filmeaza (abia astept sa vad ce film) si na cariera e ceva mai importanta si daca asa s-a schimbat programul lui, asta e. Nu il cearta nimeni nici pe el nici pe organizatori.

DAR!!! dragi de organizatori, ca sa nu ne suparam ca nu mai ajunge new Sebastian, ne dau la schimb pe Mark Sheppard – like sweet Jesus on a bike! Acuma din “ma duc la comic con lalalal” s-a transformat in “ma duc sa il vad pe Crowley” ! Like OMG nu imi vine sa cred!! CROWLEY!!!

Sa mai zic ca din ce am vazut aproape toti au dat feedback pozitiv si “OMFG” si “nu cred, Crowley”, “acuma musai tre sa imi iau bilete” etc? Also din cate am inteles ca full panel s-au cam vandut toate, inainte nu erau vandute asa bine pentru Sebastian haha.

Pana si noi ne-am dus, in ziua in care s-au pus in vanzare biletele pentru Mark sa ne luam extra bilete pentru poze, ca aveam doar panel. Adica totusi, chiar daca am emotii cat China, abia astept sa il imbratisez pe The King Of Hell!!!

Hello boys! Abia astept….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa CROWLEY …I get to meet Mark Sheppard lalalallalallalal is tare fericita 😀

Sidenote – imi chiar place ca feedback-ul a fost pozitiv legat de Mark Sheppard, plus Comic Con organizatori au zis ca poti sa primesti banii inapoi daca ai luat bilete pentru Sebastian si nu vrei sa le folosesti pentru Mark, frumos gest.

A da, vine si Jason Momoa, din pacate nu cred ca topless :)))

One Reply to “EECC sau the King of Hell himself”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *