Publicitate

Cum alegi un ceas vintage pentru barbati

In 1904 Cartier a lansat primul ceas de mana pentru barbati, pentru pilotul Albert Santos-Dumont – acesta din urma isi dorea un ceas de pe care sa citeasca ora fara a fi nevoit sa isi ia mainile de pe manetele de pilotaj. Acum, la mai bine de un secol de la acel moment, barbatii sunt in cautarea ceasurilor vintage nu neaparat pentru rolul lor practic (avem pana la urma telefoane mobile care sa ne ofere aceleasi functii, ba chiar mai multe aplicatii, intr-un mod complex, digital) ci prin prisma istoriei lor, ca stil, ca utilizare si design. A alege stilul vintage de ceasuri poate sa para putin naucitor la inceput – acel jargon, acea ingrijorare de a nu fi inselat – insa daca incepi cautarile si stii deja la ce sa te astepti, vei gasi ceasul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Gaseste aici modelul de ceas barbati care ti se potriveste – in oferta Crystal Glamour!

Care sunt, asadar, punctele de care putem sa tinem cont cand ne indreptam catre aceste segmente de ceasuri barbatesti?

  • Un ceas de mana de calitate va avea un mecanism performant, ce sa asigure o precizie veritabila si o durabilitate pe masura.
  • Pe langa functiile de baza (de a arata trecerea orelor, a minutelor si a zilelor), un ceas barbatesc trebuie sa …complice lucrurile. Cronometru, data …apoi urmeaza zeci de alte ecrane si aplicatii precum cu rol secundar
  • raport calitate/pret optim
  • accesoriile originale
  • design-ul trebuie sa aduca a perioada de acum 30 de ani
  • materialul geamului de la cadran – plastic sau cristal mineral
  • dimensiunile carcasei, latimea bratarii si sistemul de inchidere pot sa joace de asemenea un rol important in aceasta ecuatie

Nu trebuie, insa, sa platim sute sau mii de euro pe un ceas vintage de colectie, ce nu se mai produce sau este foarte greu de gasit. Dimpotriva, pentru toti cei care iubesc acest stil, marci precum Fossil ofera o varietate de modele si colectii. La preturi accesibile, aceste incredibile accesorii sunt potrivite pentru o varietate de stiluri sau ocazii. Vezi ceasuri Fossil barbatesti, la Crystal Glamour!

1 thought on “Cum alegi un ceas vintage pentru barbati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *