Publicitate

Alegerea unui album foto de botez – ce spun parintii

La intrebarea “cum ai dori sa fie albumul foto de botez, pentru copilul pe care il astepti” mai multe mame au raspuns asemanator. Centralizand aceste raspunsuri, putem sa vedem care sunt dorintele parintilor din Romania (in special cei de generatie mai tanara). Parintii opteaza spre varianta digitala (cu pagini cu insertii), deoarece este mai eleganta si mai atractiva, permitand si o personalizare mai completa – atat la nivelul copertii cat si a paginilor. Vezi aici albume foto de botez in oferta PhotoFuji.

  • Inscriptii

Cel mai adesea, oamenii isi creaza o prima impresie atunci cand se uita la coperta. De aceea, aici si pe cotorul respectivului album e important sa se afle urmatoarele elemente – numele complet (sau prenumele copilului ce tocmai a luat botezul) si data la care a avut loc acest eveniment. Majoritatea parintilor pun accent doar pe aceste doua puncte. Fontul ales trebuie sa fie lizibil, potrivit cu restul designului si cu sexul copilului.

  • Coperta

Un album foto de botez, prin definitie, trebuie sa reflecte bucuria acelei zile, sa transmita zambetul copilului si sa fie plin de culoare. Tocmai de aceea colectiile studiourilor foto contin zeci de modele in culori vii, in diverse combinatii cromatice, cu forme dintre cele mai variate. Aici sunt inserate una, doua sau trei fotografii cu baiatul sau fetita respectiva, intr-un mod cat mai creativ, dar si clar.

  • Design

Nu putini sunt cei care aleg combinatii cat mai pline de culoare, care sa incorporeze si simboluri specifice copilariei – carucioare de copii, trenulet, jucarioare, animalute, norisori, etc. In interior se pastreaza de obicei un design simplu, cu fotografiile pe un fundal alb sau negru.

  • Durata realizarii

Daca pana la primirea pozelor de la fotograful ce a imortalizat respectivul eveniment se asteapta cateva saptamani, acelasi lucru se asteapta si din partea studioului ce va tipari acel album foto de botez – desi cu siguranta, nu se va ajunge la un asemenea termen de executie.

  • Plasarea comenzii

Parintii se pot deplasa fara probleme la sediul unui studio foto, pentru a compara diverse colectii si modele de albume foto de botez, pentru a vedea ce preturi se practica si a observa atat exteriorul si interiorul unor lucrari din portofoliu. Desi in egala masura acest lucru poate fi vazut si in cadrul portofoliilor online, a respectivelor firme. Faptul ca informatii pot fi obtinute prin telefon sau email, ca la celalalt capat al firului se afla profesionisti, fac ca plasarea comenzii de acasa sa fie, la randul ei, o optiune demna de luat in calcul.

  • Pret

Din punct de vedere a costurilor, majoritatea nu au fixat un buget. In functie de ceea ce li se ofera, un pret poate sa para prea mare, mic sau acceptabil – nu exista totusi mari diferente intre ceea ce s-ar plati pentru un album foto de botez pentru baieti si unul pentru fete.

┬áIn concluzie, fie ca e vorba de baieti, fie ca e vorba de fetite, parerile parintilor (si in special a mamelor) coincid. Un loc in care toate cerintele din randurile de mai sus sunt implinite, intr-un mod profesional, e PhotoFuji Studio – oferta de albume foto de botez de aici te va captiva inca de la prima vedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *