Operatiunea viespe de noapte

Si se face ca Periamul are o invazie de fluturatoare sub forma de viespi. Ok, poate nu tot Periamul, dar pe acolo pe unde e casa mea si langa a fost un harem de albine si deci = love viespi.

Sa zic ca imi e frica de ele? evident!! sa zic ca incercam sa le combatem? evident!! Problema e ca si multe si ascunse si smechere.

Partea buna e, nu sunt alergica la nivel grav la ele, doar …locul unde ma musca se umfla bine…si totul pe o raza de cativa 20 -30cm in jur, cuz potato. Dar asta doar daca nu pun gheata imediat, cu niste gheata sta la o umflatura mai normala de 10 cm.

OH well, ce vreau eu sa povestesc e – cum una bucata nesimtita viespe a intrat ea, candva, in timpul zilei in camera la mine si a stat cumine si ascunsa pana pe la 4-5 dimineata cand s-a gandit ea ca a fi frumos din partea ei sa ma muste de mana, stii acolo unde se ia pulsul ? da acolo. Cateva zile(ok, o saptamana si ceva ) mai tarziu e doar un punct acolo, inchis la culoare. Dar ma gandesc, pe mana? bine ca nu a nimerit alta parte mai din zona capului.

Aici pe mana arata chiar bine urma, dar am pe picior de acum 2-3 ani, zici ca am primit vaccin asa a ramas semn. 🙁

Voi cum va intelegeti cu tanti viespe?

One Reply to “Operatiunea viespe de noapte”

  1. Eu am o metoda unica de a evita intepaturile de viespi. Cand vad una incep sa urlu cat pot eu de tare, sa dau din maini si fug in directia opusa. Functioneaza de fiecare data:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *