Antonia vs Dj Project

Mie imi place Antonia. Serios, chiar are cateva cantece faine, dar doar Marabou imi vine in cap acum si poza /interviul ei din revista Avantaje ( sau era Cosmo?) + reclama la rujul ala super fain ( pe bune) de la Avon.
Si Antonia trebuia sa cante la zilele orasului Deva si a cantat… Mda… 4 piese ale ei? 4 are? Si restul …. Dafuq?! Serios?! Astia te platesc pentru asa ceva?! Pentru ce va intrebati? Sa danseze pe scena cu her minions … Da sa danseze pe Tenerife mix, sa pretinda ca incearca sa cante ( greu e sa eviti cacafonia) pe Drop it like is hot a lui Snoop Dog sau sa danseze si sa imita intr-o voce pitigaiata pe…. si nu glumesc … pe Justin Bieber. Cred ca si un cover de la Diamonds de la Rihanna a bagat, dar in mare parte a dansat pe scena pe muzica altora. Nou nivel de dezamagire – Antonia live . Nu are repertoriu mare, inteleg, dar fa covers , nu dansa aiurea pe scena, scrie o piesa, hire Moga, fa ceva.

DJ Project si Adela Popescu charming ca deobicei, trei tone de muzica si repertoriu mare. Au cantat de toate(ale lor, no covers baby) plus preferata mea Lacrimi de iubire. good stuff, nici nu imi faceam griji ca nu ar fi entertaining. Adela live da bine, plus au fost foarte…cum sa zic…faini, au interactionat cu publicul, au glumit etc.
Cam asta am vrut sa zic, aveam mari asteptari de la seara cu Antonia si Dj Project, dar din pacate, Antonia big fail live. Poate in timp o sa fie mai ok.

2 Replies to “Antonia vs Dj Project”

  1. Adriana, eu vineri am vazut-o pe Alina Eremia (yep, Lala benda :))) in concert si nu mi-a venit sa cred ce show a facut. A cantat putinele cantece care le are si coveruri, da a cantat nu gluma. Nu mi.a venit sa cred ce voce are fata. Si live arata mult mai bine decat la TV. Eram… whaaaat? :-O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *