Publicitate

Vitamine pentru caini : 5 efecte benefice ale acestora in alimentatia cainilor

Daca luam decizia de a avea grija de un animal de companie, fie caine, pisica, broasca testoasa sau altele, trebuie sa ne documentam si sa invatam cum sa o facem asa cum se cuvine. Multi stapani de animale au luat decizia pripit si fara sa isi puna niste intrebari esentiale:

– Am timp pentru nevoile animalului de hrana, joaca si miscare?
– Detin spatiul necesar cresterii lui armonioase?
– Cunosc tot ce trebuie despre ingrijirea lui?
– Stiu ce sa fac in caz de urgenta?

Daca ai raspuns fara nici o problema la toate intrebarile e un semn ca ti-ai facut putin timp sa te documentezi inainte sa iei animalul in grija ta. Astfel, probabil ai aflat ca cea mai importanta sarcina in ingrijirea unui animal este administrarea unei alimentatii corecte.

Ce inseamna o alimentatie echilibrata?

Pentru un caine, nutritia zilnica trebuie sa contina proteine, grasime, carbohidrati, fibre, minerale si vitamine. In plus, nu trebuie sa uiti de nevoia cainelui de hidratare.

 Si totusi, atunci cand cainii se imbolnavesc, sufera diferite infectii sau isi fractureaza vreun os, ei au nevoie de si mai multa atentie. Pentru astfel de momente in care cainele are nevoie de multe vitamine si minerale s-au dezvoltat niste suplimente nutritive care sa ajute la refacerea lui. Aceste suplimente sunt vitamine pentru caini, de fapt, vitamine ce pot fi gasite chiar si online pe Ama-shop.ro.

Cainele tau chiar are nevoie de vitamine?

Nu mereu, insa atunci cand animalul este slabit din cauza unei boli si este in perioada de recuperare, este recomandat sa ii administrezi vitamine pentru o refacere mai rapida.

 5 beneficii ale vitaminelor pentru caini:

– corecteaza deficientele alimentare. Atunci cand cainele tau are o digestie sensibila, cu ajutorul vitaminelor ii vei putea intari intregul sistem digestiv.
– ajuta la cresterea si mineralizarea sistemului osos – vitaminele sunt ideale pentru cateii aflati in perioada de crestere.
– trateaza rapid fracturile si intaresc intregul sistem osos
– sunt ideale pentru femelele gestante sau in lactatie. Vitaminele intaresc organismul fragil si multi nutrienti ajung si la pui, prin lapte.
– contin mult calciu, fosfor, magneziu si diverse vitamine, in functie de nevoile cainelui tau. Gaseste complexul perfect pentru starea cainelui tau si grabeste, astfel, recuperarea lui.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *