Preferatele mele in ultima vreme

Worst quality picture ever hahaha. Dar nu ma pun sa o refac 😛 Ca se intelege. Plus, trebuie musai sa fac ceva cu lumina galbena din camera, ca e prea..galbena. O sa ajung sa imi iau neon, ca degeaba am becuri eco, ca is galbene…nu are logica, stiu.

Ziceam preferatele mele in ultima vreme, dar cu lipsa de iubirea mea fondul de ten de la Rimmel, produs care tot apare in reclame, in magazine, dar pe site lor, RO, nici daca ii ameninti nu apare. Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 103 e nuanta mea de primavara/iarna/toamna. Nu stiu inca pentru vara, dar ajung eu in primul DM din zona sa imi mai iau un tub mai inchis la culoare. Mie imi place, daca pielea mea a primit portia de hidratare inainte, se intinde foarte bine, daca uit sa pun crema de fata inainte, m-o ferit sfantul cat trag de el sa il intind. Oricum regula zice crema inainte.

2. Familia Nivea, ok – Nivea e lovebrand si noul lor (nou pentru mine) lapte de corp in cabina de dus mi se pare cea mai tare chestie. Miroase bine si face treaba. Cum sunt mega lenesa, dar fac dus foarte des, asta e perfect pentru mine. E gandit clar pentru oameni lenesi ca mine. Yep! Si uite cum ma “dau cu lapte de corp” zilnic, inainte trecea saptamana si nimic. Thank you Nivea! Si e doar 17 lei(asa l-am gasit la Profi). Restul in poza e Nivea Soft care sta cuminte langa laptop si ma dau des cu ea ca mi se usuca labutele si noul (pentru mine) stress nu stiu ce stick antiperspirant. Works for me, plus intra usor in geanta lala.

3. Avon Fresh Fig Ultra Colour Absolute lipstick, nom nom nom, fain e! miroase bine, culoare faina(pentru buzele mele) si nu imi usuca buzele. So Win Win. Plus un balsam de buze de la Carrefour, lapte si miere. Well, am avut si mai bune balsame de buze, dar asta pana acuma miroase cel mai bine. Si cum tot le pierd, la 6 lei cat a fost, e ok, pot sa il pierd fara mustrare de constiinta. Dar chiar, unde tot dispar magic balsamele de buze?

4. Tot Avon – True Colour Eyeshadow Quad Stone Taupesmie imi place, are oglinda imensa, culori care merg bine impreuna, calitate buna pentru 22 de lei, usor de aruncat in geanta, poti facem mai multe looks cu el, mai dark, mai fresh, etc. Eu l-am avut la Bucuresti cu mine, doar asta, si m-am descurcat foarte bine cu el, a acoperit toate nevoile mele, si de make-up de zi, si de make-up de party, si partea buna, a rezistat de dimineata de la 9 pana dimineata la 4 dimineata. ok cu primer, dar arata bine.  (da, nu prea am dormit la Comic Con). O sa mai cumpar si alte quads de la ei. Merg si fara primer, dar nu cred ca au aceasi rezistenta. (primer de la NYX folosec eu) . Pensulitele din quad sunt foarte ok pentru drum.

5. Baby Olympus si aici pun link de la my 500px account. Si atat zic. 14-42 baby…14-42…ah minunatie de obiectiv.

Ar mai fi de mentionat Karma de la Lush … ^_^ nice mini parfum. Se pare ca Lush Romania site nu mai exista, sau orice mentionare de-a lor, nici facebook, nimic…hmm hmm.

 

2 Replies to “Preferatele mele in ultima vreme”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *