Metoda revolutionara de slabire! Pierzi centimetri garantat! Si nici nu glumesc

Am gasit secretul magic! Dieta dietelor! Minunea minuniilor! Cu testimoniale cu tot

Am pierdut 7 cm din talie in doar 20 de zile prin aceasta metoda miraculoasa.

Uite ca se poate! Si nu te costa nimic! Doar 30 de minute pe zi si o sa arati perfect pentru vara! Revolutionar! Nu s-a mai auzit asa ceva! E total nemaimpomenit.

Click pe clip si veti afla totul despre noua metoda de slabit, folosita din vremuri de demult. Secretul a fost facut public.

Suficienta gluma šŸ™‚ da secretul eĀ  – ce dieta? ce ciorba de varza! ..30 de minute cu Jillian Michaels pe zi, cu pauza tot a 5-a zi (asa am ales eu, ea zicea de a 6-a zi, dar na, fiecare corp e diferit) Clipul de mai sus se poate obtine si pe alte metode neortodoxe.

Trei nivele, cate 10 zile unul (click aici ca sa aiba logica ce zic) si vointa. Eu am ajuns la nivelul 3, ziua 3 (adica 23) pe cand cititi voi si mi se pare genial. Da, testimonialul de sus – eu sunt. Am talie :)) nici nu stiam ca am asa ceva šŸ˜€

E si pentru fete si pentru baieti! Si am zis ca e pacat sa nu va zic si voua care e de fapt secretul de a pierde cm (kg nu asa multe, ca pui muschi, dar cm..multi si faini). Nu dieta(ok, nu manc dulciuri cat china, dar am mancat si ciocolata, si cola si..rar, dar am mancat) oricum, daca nu mananci mancare nu ai energie sa faci ce vrea tanti.

Inca mai am mult de lucru ca sa fiu in forma in care vreau, ca vreau un stil de viata si sa fiu “fit” nu slaba, mai e ceva de lucru, dar radeam cu my sun and stars, dar is mandra de mine ca am ajuns aici, angajemantul sa faci asta in fiecare zi nu e usor, hell, unele din relatiile mele nu au durat atata.

Da, sport!! da! transpira tot si te dor toate dupa primele zile. Ar fi fain daca as putea inspira macar o persoana sa se apuce de asta šŸ˜‰ mission accomplished ar fi.

4 Replies to “Metoda revolutionara de slabire! Pierzi centimetri garantat! Si nici nu glumesc”

  1. Buna! Poti sa imi dai mai multe detalii? Aveai burtica inainte? Nu vad poza despre care spui. Astept rasp. Multumesc šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *