30 days shred! Gata cu el!

No, serios acuma ca asa mandra de mine nu am mai fost demult :)poate de pe cand am reusit sa termin masterul ahahha(acolo nu stiu sigur daca am fost mandra de mine ca na am sustinut examenul, am luat 10 sau ca e gata cu adriana+sistemul de invatamant).

Dar am facut ceva pentru mine, ceva ce nu credeam ca pot sa fac. Da, nu radeti, ca nu e usor pentru un “quitter” sa se tina de un program de sport de 30 de zile fara sa se opreasca, fara sa inceapa de la inceput, fara sa isi caute scuze ca poate maine…singura chestie ce am facut a fost pauza tot a V-a zi, in loc de a VI-a cum zicea Jillian, eu am facut cum a cerut corpul meu, dar si asa am reusit sa fac. Nu am “gresit” cu nimic, doar zice sa iei zi de pauza 🙂

Legat de before and after, eu aveam momente cand am zis ca e degeaba etc si cand am pus azi, last day, pozele de la inceput si de azi una langa alta eram WOAU! Sorry , nu ma simt inca very confortabil sa le share si aici, am pus pe myfitnesspal, dar cam atata.

Mai am o leaca de burtica, dar restul arata bine. Pana la urma de kg nu am pierdut multe, doar 2, dar am pierdut cm

  • 8cm din talie
  • 9,5 cm din my tush
  • 5 cm de la abdoment
  • 6 cm de pe una bucata coapsa
  • some from my tits :-“
  • 2 kg

Eu zic ca e bine 🙂 asa pentru inceput.

A fost greu! serios ca level 3 nu a fost gluma(am gandeam sa renunt de cateva ori, dar nu) si oricum in general nu a fost usor. Mi-a fost teama sa ma apuc de program din 2 motive – 1 –  eram sigura ca o sa renunt si 2 stiam ca e greu si lumea se plangea de rani(eu inafar de febra musculara nu am avut nici o problema). M-am apucat ca am zis “screw it”, si asa nu am un program de training mai bun si chiar daca credeam ca am putin antrenament, nop nop nop. Noroc ca Jillian e asa de bun antrenor si m-a motivat sa keep going. Si also a contat suportul moral de la mami, my sun and starts si friends.

Dar daca eu am reusit, clar pot si alte persoane!

One Reply to “30 days shred! Gata cu el!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *