7-1

you gotta be kidding me!! cum 7-1 ?!

Nu is eu mare microbista, dar totusi, ma uit la meciuri, in special la CM, si recunosc tineam cu Brazilia si cu Germania si pentru mine era perfect daca meciu de ieri era finala.

Stiam ca o sa castige Germania, nu imi faceam nici un moment iluzii ca fara Neymar o sa castige Brazilia, dar totusi, un 3-2 acolo, ceva strans..nu masacru de zici ca era meci de curtea scolii.

Cum mai sa piarda cu 7 la 1? Parca erau 11 jucatori intr-o echipa..deci ce? fara Neymar restul de 10 is degeaba ?(ok Neymar si Luiz, deci 9) poate am pierdut eu ceva, dar parca echipa era facuta sa mearga toata, nu doar un jucator tine toata echipa.

Si totusi 7-1? imi aminteste de poli-steaua back in the day cand a luat bataie poli cu 8 (sau 9) goluri la ea acasa.

Nu am vazut tot meciul ca aveam training cand a fost repriza a doua, dar era deja 5-0, so ce sa mai vad? a alea 2 in plus, nici nu vreau sa stiu. Initial eram rather sad ca pierd asa un meci important, stresant, de elita, tensionant, etc etc…dar dupa ce am fazut cum au ajuns nemtii al 2-0…nici nu mi-a mai trebuit.

Serios ca ma gandesc ca au mituit portarul Braziliei. Voi ati vazut ce aerian era? Sau asa obosit e deja?

One Reply to “7-1”

  1. Portarul n-are cum sa apere cand are 3 nemti in fata care paseaza printre fundasi ca printre popice. Brazilienii or refuzat sa fuga, practic vorbind.

    Tot la fel a fost si in meciul Argentina – Belgia din weekend, au dat gol argentinienii rapid, iar belgienii s-au comportat restul de 80 de minute ca si cum nu le-ar pasa, pierzand.

    De fapt toate cupa asta mondiala imi miroase strict a bani .. parca nu mai joaca nimeni cu pasiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *