Publicitate

Diamonds are a girl’s best friend

Sau ce vreau eu, in loc de posete si haine, e sa am mai multe inele si cercei. Coliere nu asa de mult, ca nu stiu, m-am dezvatat sa port colier/lant. Am purtat, dar il rupeam din neatentie, cred ca am rupt 3-4 sau mai multe, noroc ca erau de argint. Am un stil de somn ciudat. Bine, cateva am rupt si la dus. Si sa le dau jos de fiecare data, neah, thank you. Is prea lenesa sa fac asa ceva.
Ce imi placea sa colectionez, mai mult in liceu, decat acuma, cu toate ca, daca nu uit, le port, …deci – colectionam bratari. Si am cateva, o cutie frumoasa si roz plina cu ele. De toate felurile – de argint – elegante, de piele (preferatele mele, cat mai rough daca se poate, cu tinte-ish si alte cele), de ata(aveam skills la impletit bratari) si de te miri ce metale. Asta din poza e so cute! Cu diamante!

Dar vreau inele –  multe, colorate, cu pietricele, mari, mici, de cocktail, de aur, de argint, the ONE ring, de toate. Very very boho style vreau sa imi fie manutele. Culmea, cu toate ca am cateva inele de “toata ziua”, acuma cand scriu, nu am nici unul pus. Brb. Asa, acuma e mai bine, am some tribal inel care pretinde sa fie infinitul…lor.
Ce nu am si nu zic neaparat ca imi lipsesc, sunt niste bijuterii de aur. Am vazut foarte faine modele, mai ales pe pinterest, dar in general nu am. Am doar cu valoare sentimentala = primite la 15 ani de la nasii mei. Whatever.

Zic ca si Lorde acuma – “I’ve never seen a diamond in the flesh
I cut my teeth on wedding rings in the movies” , dar am vazut niste modele pe net, sau in reclamele de la diferite site-uri de incep sa inteleg de ce zice tanti Marilyn ca ” diamonds are a girl’s best friend”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *