Publicitate

Curatenie de sambata

Chiar daca sambata e teoretic zi de wellness, inainte de wellness e zi de munca si praf si dezinfectare si de toate. Si de spalat haine. Bine, acuma de spalat, eu spal oricand haine, nu conteaza ca e ora 5 dimineata sau 12 noaptea. Cand imi vine mie, si asa nu traiesc dupa program normal de lucru, deci, de ce sa spal si sa fac curatenie dupa programul standard? Norocul meu ca stau la casa, nu deranjez pe nimeni cand fac galagie.

Dar ce nu fac legat de haine, sau corect e ce nu mai fac, e ca nu le mai calc, nu imediat, dupa ce se usuca –  le iau si le pun frumos in dulap impachetate bine. Hainele le calcam cand le luam pe noi, sau nu, depinde de cat de mototolite sunt.  Eu, de cand am stat la camin, m-am obisnuit sa le port asa, din masina de spalat si impachetate drept. Poate daca aveam un fier de calcat bun si o masa de calcat mai incercam ceva, dar asa? Bine ca nu trebuia sa port camasa la cursuri. Doar la un examen a trebuit sa merg la 4 ace si atunci am optat pentru haine “elegante”, dar mai supra-elastice si m-am scos cu mototolitul. Eram skinny, imi permiteam sa port haine mai stretchy.

Inainte eram mega fani calcatul lenjeriei de pat, recunosc, acuma nu o mai calc. La ce bun sa stau o ora acolo si sa ma joc cu fierul de calcat si sa indrept ceva ce oricum imediat o sa se mototoleasca? Evident, daca avem musafiri ne punem frumos sa calcam hainele de pat si cearceaful, fara grija, daca e sa ma vizitati, primit tratament de hotel, dar pentru noi, nu ne chinuim asa mult. Bine ca acuma exista tehnologie care sa economiseasca energie si sa reduca timpul de lucru, poate ne reapucam de calcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *