Publicitate

Si iar caut pantofi

Cumva anul asta merg doar la o nunta, daca anul trecut am avut cateva, anul asta doar una.
S-a lasat cu rochie facuta la croitoreasa – dupa pozele de pe Pinterest (pana acuma nu am mai facut o rochie la comanda, dar croitoreasa are mad skills, serios! ) si o sa fie poze dinalea fancy cu 6 domnisoare de onoare si toate rochite de aceasi culoare. I really hope ca nu si-au facut restul modelul ca si mine, pe un umar, nu stiu ce madness m-a apucat sa imi fac asa rochita, ca eu is deobicei clasica)

Si, fiind o rochie mai speciala, am cautat cum sa o accesorizez, cum sa o incalt, ok cum sa ma incalt eu, si am descoperit ca imi trebuie ori pantofi nude ori ceva…nude. Oricum, tocuri sa fie.

Si cum online-ul e mare, am ajuns pe site-ul superpantofi unde au incaltaminte ieftina la modul serios. Adica na, am vazut sandale ieftine la 59 de lei la ei si modelul din poza care cred ca o sa mearga tare bine cu rochita mea roz e doar 99 lei (on sale). Si tare ma bate gandul, pe langa astea roz pentru nunta,  mai pe la toamna, sa imi iau si alte forme de incaltaminte, gen ceva de pe la grupa asta de botine ieftine.

Eu oricum am o problema cu pantofi si sandale, nu am prea multe, aveam o pereche de “high heels pumps whatever black”, care nu mai is faini si am tot zis ca imi iau sa am si eu ceva elegant si frumos si oricum lately nu mai sunt into pumps, ca is prea inalti si grei. Ok, nici astia roz nu is prea josi, 10 cm si nu au platforma, dar arata asa elegant…Imi da impresia de Oscar shoes 🙂 ceva pentru o ocazie foarte speciala si avand in vedere culoarea, da impresia de picior mai lung.

1 thought on “Si iar caut pantofi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *