Publicitate

I love Casio

Ceasul meu preferat si cam singurul pe care il port (chiar daca mai am 2-3..4 ) e un ceas de la Casio primit de la mami acuma … acuma 7 ani. Jesus, a trecut ceva timp de cand am acest ceas si nu am avut nici o problema cu el, singura chestie ce am schimbat a fost cureaua, dupa cativa ani, ca na..uzura. I-am pus o curea noua de piele de 20 de lei si voila …arata extrem de bine.

Nu stiu cum is facute aceste ceasuri, dar nu am nici o problema cu el, nu a ramas in urma, totul e perfect de la sticla la secundar. Nici nu cred ca aia e sticla in adevaratul sens al cuvantului. Mi-a gasit mami bine un ceas Casio ieftin si bun cand l-a luat pe asta.

Desigur ca pe langa Casio, mai sunt si alte firme care fac ceasuri bune. Am o prietena care are un ceas Orient care e superb. Elegant, frumos, rose gold si il are de ceva timp. Trebuie sa imi caut si eu un ceas Orient online, sa gasesc o oferta buna. Nu cred ca are 7 ani, cum are al meu, dar valoare sentimentala tot are. Ar fi si imposibil sa nu aiba, doar l-a primit intr-un moment important, cand a terminat facultatea. Eu l-am primit cand am facut 20 de ani. Si daca il ai de ceva timp, clar te atasezi de el. Eu m-am obisnuit asa de mult cu ceasul meu ca parca nu pot pleca de acasa fara el. De aia si tot il iau pe asta. Obisnuinta si sentimentul de “nu am uitat nimic”. Plus, cred ca imi poarta noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *