Publicitate

Garderoba de toamna

Voi ati vazut cum e vremea afara? Sau cel putin la mine – totul e verde, frumos, inflorit, proaspat, curat, rece, umed, gri, intuneric, fara soare etc? Zici ca e un mix de primavara cu toamna = love, unde e vara mult promisa? Am cumparat 2 dresuri de baie noi si am apucat sa il folosesc doar pe unul, acasa, in curte. Nu au vazut apa! La strand am fost odata, ca, again, cu vremea asta…

Asa ca – e timpul sa imi fac gardeorba de toamna. Si asa peste tot unde ma uit vad idei de toamna – mai ales la acele multe vlogs si make-up videos de pe youtube si ce aud e ” ah, culoarea asta e perfecta pentru toamna”, ” bluza de dama  perfecta pentru toamna” si tot asa. Se pare ca peste tot toamna si-a facut simtita prezenta.


Acuma eu cum petrec mult timp online, fie pe telefon (oh, cine o inventat smartphonul?) sau pe laptop, evident ca sunt mare fan al cumparaturilor online. Nu prea cumpar incaltaminte online, ca eu am o marime la pantofi tare ciudata, e cu virgula, si deci, trebuie musai sa incerc ce cumpar. Dar pentru cei din poza as risca si i-as cumpara imediat. Sunt superbi!

Dar imi iau de toate, de la bluze, la geci de piele, la rochite, la genti, cercei pana la blugi de barbati, ca mai trebuie sa cumpar si pentru my sun and stars. Imi plac site-urile gen outlet, imi fac viata asa de simpla, si daca au si review de la alte persoane pentru produsul ala sau poze cu produsul cumparat – e total love!
Voi sunteti gata sa reinoiti garderoba de toamna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *