Publicitate

Sa dormim bine

Eu nu prea dorm bine si dupa multe incercari de ceaiuri, yoga si alte metode de relaxare am ajuns la concluzia ca ori iau somnifere (de fapt nu sufar de insomnie ci de cosmaruri si ma trezesc des) ori imi iau saltea de pat noua. Aia inseamna ca trebuie sa imi iau si pat nou. Daca iau pat nou, trebuie sa iau si restul mobilei din camera pentru ca am mobila din clasa a V-a (mda) si o canapea extensibila care e comoda si incomoda. Asa ca, e timpul sa renovam si sa ne cautam idei de somn mai bun.

Asa am ajuns la Salterra pe site unde am gasit tot felul de saltele, care mai de care mai fancy si care promit un somn mai bun. Au pana si saltele de apa, au saltele Memory (am dormit odata pe una dinaia – hipoalergenica si toate cele si a fost cel mai bun somn ever, poate si pentru ca eram rupti de obositi dupa umblat toata ziua pe jos, dar totusi, asa odihniti ne-am trezit) si te miri ce altele.  Cred ca la acele saltele, Memory si mari,  nici nu iti mai trebuie cadru de pat la cat sunt de groase, le poti pune direct jos, problema o reprezinta praful de pe parchet care nu il poti sterge bine, dar poate daca e pe un fel de platforma mica/subtire de lemn si un covor stufos sub.

Covor dinala stufos/pufos pe care sa iti pui picioarele cand cobori imediat din pat, atata timp cand nu e un catel prin zona si risti sa calci pe el. Mai ales daca covorul e alb si cainele tot alb, is sanse mari sa incurci dimineata pe ce calci. As vrea sa am un caine, dar nu sa doarma in pat cu mine, decat daca dorm singura, daca nu, jos, pe covoras langa pat.

Sau poate las mobila de acuma, o pun pe perete si pun pe mijlocul camerei europaleti, salteaua magica si langa un fotoliu ca sa citesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *