Publicitate

Biroul de acasa

Nu stiu cati dintre voi stiu, dar eu lucrez de acasa. Da, in pijamale frumos, cu laptopul conectat la internet (ce m-as face fara el? Uneori zic ca nu is dependenta de el, dar nici eu nu cred aia) permanent si cu casti pe urechi si skype pornit. Ceea ce inseamna ca petrec mult timp pe scaun, la birou…8 ore cel putin in timpul lucrului, si alte cateva ore in restul zilei. Asa ca, dupa multe si indelungate idei, deprimari, economisiri si alte cele, am decis sa imi „renovez” biroul si camera ca atare.

Am vrut un birou nou, cel pe care il aveam era de prin clasa a V-a si evident ca incapea laptopul meu pe el si nimic altceva (nu ca cel nou e mai spatios, doar pare). Asa ca am luat un birou nou unde sa imi pun si monitorul numarul 2, folosit mai mult pentru lucru(toate xls, proceduri, poze, etc – trebuie sa incapa undeva si pe 15inch laptop nu prea), youtube si alte seriale.

Dupa birou a urmat biroul numarul 2, caci am vrut un spatiu in forma de L, acuma sa fiu sincera nu e exact cum am vrut eu L, dar impart cu my sun and stars biroul nou (undeva trebuie sa isi puna si el laptop). Am pus si niste rafturi (bine, tati a pus) sus pe perete, eu am facut design intercalat, unde mi-am plasat carti, creioane, cutiute si alte lipiciuri si sclipiciuri. Mai trebuie sa le vopsesc auriu, nu stiu de ce, dar asa mi s-a pus mie pata ca le vreau auriu cu alb.

Mai imi trebuie pentru birou un calculator de birou Canon, ca eu fac multe liste cu preturi si te miri ce numere, o tableta Horizon ar fi buna iar, ca sa multitask properly, si sa google „card reader pret” ca sa imi iau si dinala pentru camera foto.

Abia astept sa imi varuiesc camera si sa gold it up pe rafturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *