Publicitate

Idei de joburi

Cand omul nu are de lucru – isi face – si cum eu is o maestra in a cauta lucruri de facut in loc sa fac treaba serioasa, am ajuns sa caut ce fel de joburi sunt prin diferite parti ale Romaniei. Asa am ajuns sa caut joburi in Bacau, ceva de facut in Constanta si sa vad daca se angajeaza in Alba Iulia la cetate.

Am mai cautat idei de locuri de munca in Sebes ca si asa am auzit ca e un oras tare frumos si parca are si o comunitate de bloggeri faina(sau aia era Medias? Nu mai tin minte)

Am mai cautat job in Oradea, sa vad daca gasesc ceva de lucru la faimosul Lactobar, poate anajeaza ospatar. Atat de multe am auzit de localul ala ca musai vreau sa ajung acolo. Stiu ca exista un Lactobar si in Deva, dar ceva imi zice ca nici pe aproape nu seamana cu ala din Oradea. Trebuie sa fie tare fain daca toata lumea vorbeste pe blogguri de el. La fel si de Oradea am auzit ca e tare frumos. De vizitat, cred ca am fost doar o data, mai mult mergem la Felix si 1 Mai si mai putin in oras.

Daca am gasit ceva? Am gasit multe si faine, dar degeaba daca nu stau acolo. E bine de stiut ca se gasesc, ca exista totusi locuri de munca peste tot, inca mai e speranta. Stiu ca lumea zice ca e moarta piata muncii, dar eu sper si parca vad si schimbare in bine. The future might be bright, daca te uiti pe hipo dupa joburi 🙂 Cred ca e timpul sa ma uit si eu dupa niste joburi, am adunat destula experienta, poate ca ar trebui sa imi caut si eu ceva nou si mai pe profilul meu. Timp am sa caut, doar sa scap de emotii cand merg la interviuri mai trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *