Publicitate

E timpul sa citim

Daca tot e toamna si ploios, a venit timpul sa citim mai mult. Asa functioneaza la mine, cum vine toamna si vremea mai racoroasa, cum citesc mai mult si de toate, de la indie books de pe kindle, la povesti clasice, istorice – cum e Gestapo, la povesti pentru prunci cum e Tartarin din Tarascon sau te mai miri ce alte carti online sau care le gasesc prin biblioteca mamei mele.

Imi place foarte mult sau caut si sa rasfoiesc site-uri care vand carti, sa caut oferte bune si am observat ca multe site-uri  care vand carti online au mai bune oferte decat o librarie reala si nu stiu exact de ce. Sa fie pentru ca ei nu platesc chirie? Mai zicea cineva – “da, dar pana ajunge cartea si mai platesti si transportul” – mie mi se pare ca merita toate cele, mai ales ca stau la sat si „traiesc” din comenzi online, am access la o gramada de magazine si carti. Decat sa merg pana la Timisoara si sa caut in librarie acolo, asa la un click distanta imi pot cumpara tot ce am nevoie, de la cosmetice la haine si carti. Plus pot sa vad imediat pe Goodreads un review la ele.

Ultima carte cumparata a fost Masako, printesa samurailor de Jocelyne Godard, o autoare franceza, care scrie exceptional. Are 600 si ceva de pagini, dar e asa de usor de citit si e asa de fluida povestea, e putin diferita de Wikipedia (ca da, e inspirata din fapte reale), dar e captivanta. Mai are o carte autoarea, tot despre Japonia , si abia astept sa o comand si pe aia. Pe langa Evantaiul lui Yasumi , mai am nevoie de Nord si Sud de Elizabeth Gaskell, numai sa o gasesc.  Tot online o sa caut si o sa imi comand. Mult mai simplu.^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *