Publicitate

I am a foodie

Corect e suntem foodie, si eu si my sun and stars suntem mai nou pasionati de mancare si sa criticam mancare, chelneri si restaurante. De vina e Gordon Ramsay si emisiunea lui Kitchen Nightmares (ok, si Hotel Hell, dar la hoteluri nu mergem) in care el incearca sa salveze cateva restaurante de la faliment. Dar nu despre asta vreau eu sa povestesc, ci despre cum el incearca tot felul de mancaruri de la acele restaurante si isi da cu parerea despre mancare. Am invatat tare multe de la Gordon si ne-a facut pofta sa incercam tot felul de retete noi si culmea, sa testam restaurante noi. Cum sunt de prin Timis acuma caut idei de restaurante in Timisoara. Vrem ceva care sa aiba burgers!  (dupa atatea restaurante la care a fost Gordon si le-a facut retete de burgers am o pofta sa manc asa ceva de numa).

Printre altele urmeaza sa facem un city break, poate pe la sfarsitul lui noiembrie, prin Bucuresti. Evident ca, o sa facem un pit stop sa studiem (adica review) niste cafenele in Ploiesti. Nu am fost niciodata acolo si abia astept sa vad ce are de oferit faimosul oras pe langa obiectivele turistice.

Oricum eu am o pasiune pentru cafea si ceai, asa ca orice oras e, caut cafenele si o ceainarie sa incerc. Daca se poate sa aiba si prajitura e si mai bine. Daca are si terasa frumoasa si o ambianta placuta si muzica adecvata si mai bine. Daca are si WiFi si mai bine (macar acoperire 3G sa aiba).

Voi ce imi recomandati in Ploiesti? De preferinta un local care sa serveasca cafea buna, pizza sau spaghetti si niste prajitura dumnezeiesc de buna. Ceva chocolate cake daca se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *