Publicitate

Viteza mea la internet

Momentan nu am o viteza mea la internet nu e prea buna, chiar s-ar putea mai bine, ca doar suntem in 2014 si lumea se lauda cu 1GB transfer si alte cele. Eu, daca e sa fac un test de viteza imi e si rusine sa va zic rezultatul si nici macar nu cred ca e de vina compania la care am contractul. Ci faptul ca nu avem fibra optica si nici nu is oferte de pachete de fibra optica la sat. Cand merg la Deva am impresia ca zboara internetul, dar la Periam, not so much. E lenes, dar merge. Acuma sa nu fiu rea, pot sa fac cam orice, de la video streaming pe YouTube sau Hulu, jocuri online sau pentru lucru. Eh, acolo, la partea cu lucru s-ar putea mai bine, mai ales la upload, ca uneori am de upload multi multi mb de documente (peste 100 mb uneori) si dureaza un secol jumate.

Sau sa se intample sa imi cada frumusetea de internet in mijlocul unei conferinte Skype. Ok, aia nu am patit decat o data in 5 ani, dar tot neplacut a fost. Mai repede mi se intampla sa zbier la laptop ca nu se misca mai repede upload cand am un rush file.

Stiti ce aiurea e? Nu ar trebui sa ma stresez asa tare, ca nu moare nimeni pentru acele 5-10 minute in plus, dar eu, cum sunt workaholica, as vrea internet instant sau macar procesorul sa mearga instant. Cu toate ca, acuma c am curatat si reinstalat windows si merge bine, pentru moment.

Poate la alta companie decat cea cu care lucrez si, de altfel, singura disponibila aici la sat care sa imi placa (vs rivala ei, care degeaba e faimoasa, dar a preluat o infrastructura din 1900toamna si se tot deconecteaza internetul cand iti e lumea mai draga). Cu cei de acuma am probleme doar cand se ia curentul, in rest totul e ok pe partea lor. Evident, daca nu am curent, de unde sa am net?

image source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *