Publicitate

Ce avem nevoie in baie

Prin ce avem nevoie in baie ma refer ce am eu nevoie in baie, eu fata 🙂 ca baietii nu au asa multe nevoi, ei se multumesc cu un dus care merge si poate un uscator de par. Eu in schimb necesit mai multe si mai colorate.

Chiar, baia mea e portocalie, nu e alba, tot e portocaliu – vana, cadita de dus, chiuveta si vasul de toaleta. Faianta are un mix de culori pe ea de portocaliu, rosu si crem. Mie imi place cum arata, in primul rand ca nu e asa clasica si alba si trista (dupa parerea mea, o baie alba simpla si cu faianta dinaia mica, comunista, nu imi prea inspira multe si nici intr-un caz relaxare). Ce as vrea, as vrea sa imi fie baia mai mare. Macar putin mai mare. Ca as vrea sa am loc sa pot face mai multe activitati de wellnes in baie, adica imi pot aplica o masca de fata si de par, dar sa ma epilez nu prea merge. Ca veni vorba de epilat, vreau sa imi iau un epilator Braun, dupa cate reclame am vazut pe YouTube cu noul epilator Silk- épil vreau si eu unu. Mai ales ca merge si sub apa, tare sunt curioasa cum e varianta de ciupilire sub apa ^_^

Da, eu sunt influentata de reclame cand imi fac planuri de cumparaturi. Nu cred ca e neaparat un lucru rau, cumva trebuie sa aflu si eu despre produse noi. Cum a tot fost reclama cu periuta electrica Oral B care a tot fost pe YouTube (da, nu ma uit la televizor, eu is specia care vede reclame online) si ma gandeam la un moment dat sa imi iau, dar parca nu e pentru mine, ca prevad ca o sa sar peste cele 2 minute necesare daca imi iau una electrica care face treaba pentru mine. Suna bine ce promite, dar la cum ma stiu eu pe mine, o sa devin lenesa in ale spalatului pe dinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *