Publicitate

Ritualul meu de ingrijire al parului

Nu cred ca e o noutate ca zic iar de Philips, dar e my lovebrand (printre altele, spre exemplu : Asus, Milka, Nivea sau noua mea iubire pentru iOS – nu neaparat Apple, cat iOS – that brilliant sistem de operare) si deci o sa va mai povestesc despre el si la ce folosesc eu produsele Philips.

Azi o sa fie despre ingrijirea parului : ce imi place mie cel mai mult sa fac cand trebuie sa merg la un eveniment e sa imi ondulez parul, si am de ce ceva ani un ondulator de par (de la Philips evident) care face treaba buna. Atat tot ca nu prea arata fluid dupa, ci parca e tare si fara stralucire si nu e vina ondulatorului (la cate tutoriale am tot vazut in ultima vreme cred ca e vina mea, eu nu fac bine, il tin prea mult si nu imi dau parul cu ceva sa il protejez de caldura). Trebuie sa imi iau ceva heatprotector. Daca stiti unul bun si usor de gasit – chiar va rog sa imi recomandati.

Daca tot o sa imi iau heat protector pot sa imi iau si o placa de par, ca am vazut ca poti sa faci bucle faine si cu placa, sau sa il fac mega drept. Placa de intins parul nu am incercat niciodata, am vazut la alte persoane si imi place cum arata parul dupa, dar eu nu prea il tin desfacut chair daca e lung.

Imi amintesc cand eram in camin ca unele fete foloseau calcatorul de haine ca sa isi intinda parul; nici nu vreau sa ma gandesc cat de nociv pentru par este. Eu is foarte pro sa aiba placa/ondulatorul ceva strat protector si si asa tot trebuie sa il dai cu ceva sa nu se arda sau sa arate cum imi iasa mie – lipsit de stralucire si viata. Fetele alea probabil nu au auzit de lumea Philips care e plina de produse si nici nu is scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *