Publicitate

Idei pentru mersul cu avionul

Eu inca nu am fost cu avionul. Nici unde si nici nu am vazut de aproape un avion. Ma refer la dinala mare Beoing nu stiu ce numar, ca mici, parca am vazut, dar nu de curand ca sa si zic ca da, am atins un avion.

Pe cat am evitat eu sa zbor (bine si din motive ca nu am avut unde, nu doar de buget, dar nici nu aveam destinatie – chiar, eu nu prea am calatorit mult, acuma ca ma gandesc, chiar nu am prea calatorit, alte persoane de varsta mea au vazut toata Europa si si-au luat si bilete de avion pentru Washington by now, eu…iei, am fost la Bucuresti de 2 ori …cu trenul) se pare ca in concediul asta o sa trebuiasca sa imi iau zborul si sa experimentez si eu toate cele de zburat pentru ca ne-am uitat frumos dupa niste bilete de avion pentru Atena si s-ar putea sa mergem acolo. Daca ne hotaram sa mergem undeva anul asta si nu doar sa visam la destinatii. Sau poate mergem la Londra.

Bine, pe mine m-ar interesa si zboruri spre Chicago, daca tot e sa ma gandesc la unde as vrea sa zbor si sa vizitez, dar e prea mare bataia de cap cu viza si probabil prea scumpa expeditia.

Oricum, subiectul articolului e – ce imi recomandati sa fac si ce sa nu fac cand zbor prima data cu avionul? Imi e frica de inaltime, nu stiu cat conteaza asta, ca doar nu stau cu capul pe geam (nu, nu vreau sa stau la geam, poate sa stea my sun and stars si eu sa ma uit asa putin, sa nu zic ca nu am vazut cum arata Terra de sus), mi se face destul de usor rau daca ma invart si in general imi e foame. Alte probleme nu stiu sa am 🙂 E chiar asa frig in avion ca trebuie sa ma imbrac mai gros si sa iau extra fular/esarfa? O sa mi se faca rau de avion prima data? Stiti ceva pastile pentru a preveni raul de avion( daca exista asa ceva ) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *