Publicitate

Un buchet de flori

Stiti filmele americane in care vine curierul la usa cu un imens buchet de trandafiri si cu o nota de la un admirator secret? Sa nu imi spuneti ca nu v-ati gandit vreodata ce fain ar fi sa primiti si voi un buchet dinala imens cu o felicitare mica pe care e un mesaj de dragoste scurt de la ceva admirator secret. Ah, eu sigur am visat la asa ceva. Bine, pe principiul asta de vis buchetul e de la un print din ceva tara necunoscuta si care are un cal alb si un palat si propriul sau curier.

Bine, bine, stiu ca buchetele de flori se pot trimite prin curier si la colaboratori sa le faci o bucurie si sa le multumesti pentru o afacere incheiata cu succes.

Sau trimiti un cos cu flori la mama ca e ziua ei si nu poti sa ajungi. Chiar, ce faina e ideea, daca esti in alta tara sau in alta localitate, suni la florarie si ei duc buchetul pentru tine, nu te scapa de vina ca nu esti acolo, dar e totusi un gest frumos.

Bine mai e si situatia cand ai facut ceva rau, da la voi barbati ma uit si nu gasesti nici o florarie in zona (chiar, cand am vizitat capitala nu prea am vazut multe florarii in Bucuresti, ma intreb de ce, pe cat de dese is in alte orase, parca in Bucuresti nu prea is, sau nu erau in zona in care am stat noi) si ai nevoie de un buchet urgent, la ce sa apelezi? La un site online (florarie online) care se ocupa de asta. Partea cea mai buna, curierul duce buchetul nu tu, deci nu iti da cu el in cap daca chiar ai facut o boacana mare.hahahha.

3 thoughts on “Un buchet de flori

 1. Buna ziua,
  sunt proprietarul florariei online Floricudrag.ro.
  Am o rugaminte. Ai putea te rog sa lasi un singur link (la alegere) catre site-ul meu ? Multumesc mult.
  Numai bine,
  Adrian,
  Email:comenzi@floricudrag.ro
  Telefon:0753 984 319

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *