Publicitate

Sufragerie de vis

Am mai vorbit despre cat de mult as vrea (si sunt sigura ca nu doar eu) casa mea cu terasa si balcon. Nu, nu ma intereseaza daca are piscina sau nu, pot sa traiesc fara ea foarte bine. Gradinuta de flori si o sufragerie mare si luminoasa imi trebuie. A, si daca are si un dormitor la etaj/mansarda, e si mai perfect. Azi o sa va povestesc despre cum as vrea sa arate sufrageria si cum Pinterest e mare (mi-am declarat iubirea pentru el nu demult intr-un email spre echipa Pinterest, da, chiar am facut aia) Am idei cat de cat clare despre cum as vrea sa fie, ca na, eu si my french style de decoratiuni despre care am mai zis. Culmea, momentan camera mea e un mix de adolescent si birou acasa, nu e nici pe aproape french country style. E practic sa arate momentan asa.

Bun, deci vreau o canapea mare care sa delimiteze spatiul de joaca(prin spatiu de joaca se intelege un televizor mare in fata canapelei, plasat pe o biblioteca Elvila, biblioteca plina de console de joc, jocuri si filme. Si poate niste sticle de vin).

In cealalta parte a sufrageriei o sa fie zona de birou, al meu, al lui, pentru ca eu nu cred in ideea de masa in sufragerie, de mancat se manca in bucatarie sau pe terasa. Sufrageria e pura relaxare sau munca in cealalta parte a camerei.

Eh, nu pot sa nu ma gandesc acuma si la dormitor, ca doar Pinterest e plin de variante si parca imi vin idei si cum sa fac acea incapere si sa adug si acolo noptiere si pat si dulap ( evident pe pat o saltea relaxa de la Elvila) . In dormitor nu vreau nimic electornic, nu stiu cum o sa facem cu alarma, dar o sa gasim o metoda care sa nu includa telefonul pe noptiera. Poate punem un ceas electornic care sa nu lumineze prea tare.

Daca v-am facut curiosi de Elvila, puteti sa mergeti pe site-ul oficial si sa vedeti mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *