Publicitate

Cadou de Sfantul Mihail si Gavril

Stiu ca mai e ceva pana atunci, dar my sun and stars e Mihai si deja ma gandesc ce sa ii iau cadou de ziua lui de nume.

El e pasionat de fotografie, dar obiectivul sau camera pe care si-o doreste el nu le pot achizitiona, din motive de buget, dar ma gandeam sa ii iau ceva mai usor, poate ceva de imbracat (cu toate ca nu prea merge asta, decat daca il iau cu mine la cumparaturi; el e inalt si e cam greu sa isi gaseasca haine pe marimea lui, deci nu prea e surpriza daca il iau cu mine si stie ce primeste cadou).

As putea sa ii iau un parfum, dar are deja destule pentru un baiat ^_^ ca i-am tot luat cu te miri ce ocazie sau fara ocazie. Da, imi place sa fac cadou parfumuri, fie lui, fie la mami. Mie imi place sa primesc cadou parfumuri.

Sa ii iau un ceas? As putea sa iau un ceas Orient, imi place cum arata asa argintiu si de metal. Mi se pare foarte masculin si cred ca ar merge bine daca poarta camasa (ceea ce si poarta foarte des, bless him, ca ii sta exceptional de bine in camasa si pantaloni negri). Elegant , de metal stiu ca nu are ceas, are ceva negru de metal, dar nu cel clasic.

Exista si optiunea sa ii iau un ceas Guess, cu o curea de piele si e si mai sport. Albastru ar fi o nuanta ok si merge cand poarta blugi si pantofi sport. Nu foarte des, ca e pe zona mai eleganta, dar nici ceasul mentionat nu e mega sport, are cat de cat un aspect sofisiticat.

Am vazut pe site ca au si inele si alte bijuterii cu cristale swarovski, in special inelul cu stea mi-a placut foarte mult. Nici nu e scump, 62 de lei si din cate am inteles e transport gratuit via curier. Am vazut si un inel cu floare, arat de frumos. Singura chestie ce ma retine de la al cumpara e ca e reglabil, parca nu e asa elegant si nici confortabil daca nu e fix. Bine, la cat de greu gasesc eu inele care sa intre pe degetele mele, e bine si reglabil, decat nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *