Preferatele lunii octombrie

Luna Octombrie

Incerc sa imi amintesc ce am folosit in luna asta mult. A!

Pudra Stay Matte de la Rimmel – da, intr-un final am cedat nebuniei de pe YouTube si mi-am luat faimoasa pudra (care nici nu a fost scumpa, dar am tot amanat din motive ciudate sa o iau) si am luat nuanta 001 Transparent (are ceva culoare, nu e transparenta, dar e buna pentru pielea mea deschisa). Concluzia – da, merita toata nebunia si fan grups pe care la are! This is the good stuff! Tenul meu gras e fericit si mat. Daca combin pudra cu BB cream de la Garnier pentru ten gras si corectorul Wake Me Up 030 Classic Beige tot de la Rimmel arat foarte bine. Sau na, smooth skin si toate cele. Sidenote – nu am mari probleme cu pielea, deci nu am multe de acoperit.

Am mai pus in poza crema de fata de la Nivea – Pure & Natural care mi-a placut destul de mult, dar momentan nu o sa o recumpar (e pe gatate), pentru ca vreau sa incerc ceva nou, mai exact gama de la Cosmetic Plant cu ceai verde, dar daca am nevoie de o crema buna care sa imi hidrateze pielea, sa miroasa bine si sa functioneze ca si primer pentru make-up – Nivea – Pure & Natural it is!

De la Avon (I love Avon!) am pe lista de octombrie – Always on point eyeliner k01 adica negru ca noaptea cand se ia curentul si care il folosesc constant de prin ianuarie si nu da semne de moarte, are impresionat de multa „mina” in el . Daca ar avea mai multe culori, mi-as mai lua, asa am negru si mov si e suficient, dar un verde sau culori bright nu ar strica. Ok, produsul numarul 2 de la Avon – Big & Daring Mascara, tot black, e jucaria lor noua si …nu stiu inca daca imi place. L-am luat luna asta, l-am tot incercat, dar parca nu. Cred ca e inca prea umed sau e prea mare periuta, nu stiu care e motivul ca nu e love! Stiu ca e favoritele lunii, dar am zis sa mentionez si asta care e un maybe.

Make Up For Ever – Aqua Matic ME-54 – oh glorious produs de machiaj! E waterproof pana la cer si inapoi, cred ca si sa fac scufundari pot sa fac cu el on si nu dispare. Dar, cu niste demachiant normal se da jos. E minunat si ma bucur ca l-am primit cadou! Am si o culoare mai black, super lovely.

ELF – Eyeshadow C brush – best pensula out there pentru aplicat fardul (ok, pentru forma ochiului meu)

Cam atata. Destul de complicat sa scriu un articol de genul haha. Deobicei imi ia mai putin sa muncesc la un articol, dar astea se pare ca iau o leaca de timp. Oh well.

Voi ce preferate ati avut? Go share some rujuri de toamna in comments, ca am nevoie de niste culori noi de ruj, ca am folosit doar balsam de buze toata luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *