Carti de octombrie

Filme nu am mai vazut in ultima vreme si vreau sa recuperez. Nu prea am mai ajuns pe la cinematograf si oricum inafar de Dracula nu prea era nimic ce am vrut sa vad. Sorry Divergent, not for me. Am avut destule povesti cu univers dystopian pentru o perioada destul de lunga. Sa ne intelegem, eu am citit Hunger Games, nu am vazut nici un film si nici nu planuiesc. Recomand cartile, din ceva motiv nu ma atrag filmele.

Ok, am avut mult de lucru in ultima vreme si asta a insemnat ca nu am avut timp de citit sau filme, dar am avut timp de audiobooks si am fost foarte productiva il ale audiobooks.

Am terminat The Mortal Instruments, cartea 6 – City of Heavelny Fire de Cassandra Clare – care ..man I love Magnus Bane! A fost ok, ma bucur ca s-a terminat, tot consider ca primele 3 erau suficiente. Nu a fost rea ultima carte, chiar interesanta si ok final, dar a fost lunga seria si parca m-am saturat de ei, de personaje. Nu, nu de Magnus sau de Jace *wink *wink. Mi-a placut ca…ok, no spoilers. Daca ati citit pana la 5, cititi si 6, nu e so bad ^_^ e chiar entertaining.

Next e The Book Thief de Markus Zusak – why? Why? De ce asa final? Ok, a avut si o parte happy finalul, cu Max si sotia primarului, dar man, asa de trista a fost cartea asta. Cu ea am inceput seria mea de audiobooks si ma tot gandesc la ea din cand in cand. A fost interesant povestita, mai exact a fost povestita din perspectiva lui Death, care are niste urma de simtul umorului si chiar daca iti da spoilers de pe la mijlocul cartii, nu iti da mai multe informati si e ciudat, ca stii ca x sau y o sa pateasca ceva, dar nu stii ce si trebuie sa ai rabdare, dar macar te pregatesti sufleteste pentru cand o sa fie. Caci, da, o sa te atasezi de personaje!

Numarul 3 carti terminate in octombrie – A Storm of Swords de G. R. R. Martin – WHAT THE RED WEDDING WAS THAT? Stiam ca urmeaza, doar a fost internetul plin de aia cand a aparut in serial, dar man, tot a fost WOAU! A, and I miss Khal Drogo :-<

One Reply to “Carti de octombrie”

  1. sunt un pic geloasa ai citit cartea 6-a din The Mortal Instruments 🙁 cat despre Magnus Bane <3 (inimioare-inimioare)

    trec pe lista A Storm of Swords de G. R. R. Martin 😀

    ps: ai citit si The Infernal Devices ? ghici cine apare pe acolo <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *